https://www.youtube.com/watch?v=COMhuHUxREs

TONY ROBBINS

UNLEASH THE POWER WITHIN

APRIL 2019 IN LONDEN

Een life-changing 4-daags event waar je jouw ongelimiteerde potentieel ontketent!

TICKETS

HET PROGRAMMA

Tony Robbins komt in april 2019 LIVE! naar Londen voor het baanbrekende seminar Unleash the Power Within (UPW).

Op deze pagina leggen we in het kort uit wat het seminar inhoudt, welke soorten tickets er zijn en hoe Succesgids ervoor zorgt dat dit voor jou een onvergetelijke en life-changing ervaring wordt.

Unleash the Power Within is het weekend dat je leven revolutionair verandert. UPW is een dynamisch, onbeschrijfelijk, levenstransformerend 4-daags evenement dat je de mogelijkheid geeft je ongelimiteerde potentieel te ontketenen! Leer hoe je je leven niet door hoop moet laten leiden en niets aan het toeval moet overlaten maar hoe je je leven zelf kunt creëren...

OVER TONY ROBBINS

Tony Robbins

Tony Robbins is een van de beste en meest succesvolle sprekers ter wereld. Zijn events, waaronder zijn drie grootste seminars Unleash the Power Within, Business Mastery en Date with Destiny, trekken elke editie weer duizenden mensen. Uit persoonlijke ervaring weten wij dat het onmogelijk is om een Tony Robbins-programma af te sluiten zonder een breakthrough te hebben gehad.

Tony is de reden dat Succesgids ooit gestart is. In 2006 waren Succesgids-eigenaar Arnout van der Swaluw en Stefan Dettmer bij het seminar Unleash the Power Within. Ze zagen welke impact Tony had op de deelnemers en hebben toen besloten dat ze dit met zoveel mogelijk mensen wilden delen. Sindsdien gaan we ieder jaar met grote groepen deelnemers uit Nederland en België naar events van Tony Robbins.

LEES MEER...

4 STEPS TO TRANSFORMATION

RELATIONSHIPS / WEALTH / HEALTH / BUSINESS

DAG 1

DONDERDAG

Tony Robbins

Turn Fear into Power

LEES MEER...

DAG 2

VRIJDAG

Tony Robbins

Turn Dream into Reality

LEES MEER...

DAG 3

ZATERDAG

Tony Robbins

Breakthrough to Your New Life

LEES MEER...

DAG 4

ZONDAG

Tony Robbins

The Power of Pure Energy

LEES MEER...

CELEBRITIES OVER HUN UPW ERVARING

HUGH JACKMAN

MARIA MENOUNOS

MELISSA ETHERIDGE

GERARD BUTLER

It doesn't matter what social status you are—what level you think you are at—he raises you to the top of your capability.

Usher

Tony Robbins' coaching has made a remarkable difference in my life both on and off the court. With Tony's help, I've set new standards for myself, and I've taken my tennis game—and my life—to a whole new level!

Serena Williams

We've been selected by Forbes as the most innovative company in the world for four consecutive years. Our revenues are now over $5 billion annually. Without access to Tony and his teachings, Salesforce.com wouldn't exist today.

Marc BenioffFounder, Chairman, and CEO of Salesforce.com

OVER SUCCESGIDS

Tony Robbins

SUCCESGIDS UPW GROEP 2015

Tony Robbins

SUCCESGIDS UPW GROEP 2015

Tony Robbins

SUCCESGIDS UPW GROEP 2015

Succesgids

Succesgids is opgericht in 2006 nadat eigenaren Arnout en Stefan UPW bezochten en zo onder de indruk waren dat ze deze ervaring met zo veel mogelijk mensen wilden delen.

Meer dan 10 jaar later nemen we dit jaar een recordaantal mensen mee naar Londen om deze ervaring te beleven en deelnemers te kunnen helpen het leven te creëren dat ze willen bereiken.

Waarom je met ons naar Unleash the Power Within moet gaan:

  • Succesgids is de officiële Tony Robbins agent voor Nederland en België. Hierdoor krijg je officiële facturen vanuit Nederland die daardoor privé of zakelijk fiscaal aftrekbaar zijn (check bij je accountant). Let op! Bij niet-officiële agents kan het voorkomen dat je ticket niet geldig blijkt te zijn bij registratie ter plaatse. Bestel dus niet via Marktplaats, of onbekende partijen!
  • Lage prijzen en alle verschillende ticketsoorten in het aanbod.
  • Volledig hotelarrangement met goed hotel in Londen (optioneel), waarvan hotels op loopafstand van het seminar die met flinke kortingen alleen voor Succesgids deelnemers worden aangeboden!
  • Ervaren Succesgids crew faciliteert en ondersteunt voor, tijdens en na het seminar.
  • Bij vragen, opmerkingen, wijzigingen of andere zaken, verleent Succesgids service in het Nederlands.
  • In 2019 gaat Succesgids voor het 13e jaar met groepen deelnemers (meer dan 3.000 in totaal) naar de Tony Robbins UPW seminars.
  • Registratietijd is aanzienlijker korter bij de Succesgids desk in Londen ExCel (dit kan ten opzichte van de langste rijen enkele uren schelen!)
  • Succesgids biedt na UPW groepskortingen aan voor follow-up programma’s zoals Date with Destiny, Business Mastery en Mastery University van Anthony Robbins.
  • Succesgids biedt voor zijn deelnemers ook allerlei extra’s aan als service, zoals groepsfoto’s, een pre-meeting ter voorbereiding, informatiepakket, etc. Ook een after meeting / Momentum seminar na het UPW om elkaar weer te ontmoeten, de flow te behouden, en daarmee nog meer uit het UPW seminar te halen.

HOU MOMENTUM VAST NA UPW

We weten uit ervaring hoe belangrijk het is om het momentum van UPW daarna vast te houden. Om die reden organiseren we ongeveer een maand na UPW het Next Step Seminar. Tijdens dit seminar helpen we je om het momentum voort te zetten of weer terug te pakken. Daarnaast geven we je tips voor hoe je nog verder kunt groeien met wat je geleerd hebt tijdens UPW. Dit is ook een fantastisch moment om de mensen die je hebt ontmoet bij UPW nogmaals te spreken.

Hieronder vind je een korte impressie van het Next Step Seminar wat we na UPW 2015 hebben georganiseerd, inclusief enkele ervaringen van UPW deelnemers.

ERVARING VAN ONZE UPW DEELNEMERS

Goede begeleiding, reageren supersnel op je mails en vragen, ook leuk om via de facebook groep andere Nederlanders te leren kennen voor aanvang van de seminar. Nog nooit zoveel liefde gevoeld voor 8000 vreemden. Echt een top ervaring die elk mens een keer zou moeten meemaken!

Sanny Verhoeven

Door de reeds lange ervaring die Succesgids heeft met dit event kunnen ze je van de belangrijke tips en info (als ook hotels) voorzien. Dit is voor mij een waardevolle aanvulling geweest.

Patrick van den Bol

Succesgids heeft het geweldig goed gedaan! De begeleiding, ontvangst, informatieverstrekking en openheid waren enorm fijn waardoor het ook vertrouwd voelde in een vreemde omgeving. Dit evenement is de ultieme beleving op het gebied van zelfontwikkeling en geloof in eigen kunnen. Na dit evenement zal je het gevoel hebben alsof je de wereld aan kan!

Pascal Fredrik

UPW heeft mijn leven voorgoed (ten goede) veranderd!

Hugo Bakker

Een evenement dat iedere euro waard was! Je weet van te voren echt niet wat je staat te wachten, maar vanaf de eerste seconde word je er in meegezogen en kun je niet anders dan meer dan 100% inzet tonen om dit weekend een shift te maken voor je eigen toekomst. En het is niet iets dat zomaar weer wegebt als je weer thuis bent, er is echt iets diep in je anders geworden!

Annemieke de Kroon

Ik heb de begeleiding van Succesgids als zeer prettig ervaren. Goed geregeld, professioneel en tegelijk persoonlijk. UPW was alles wat ik tot nu toe heb gedaan en gelezen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, tot de 10de macht!

Jeanette van Rookhuizen

TICKETS

NEEM EEN OPTIE

Succesgids geeft je de mogelijkheid om vrijblijvend een optie te nemen voor Unleash the Power Within 2019 Londen. Door een optie te nemen (geldig voor 7 dagen), ben je verzekerd van het voordeligste tarief van het hele jaar.

Een van onze consultants zal z.s.m. contact met je op nemen om naar jouw persoonlijke situatie te kijken en de optie eventueel om te zetten in een definitieve boeking. Door een optie te nemen zit je nergens aan vast.

MEER INFORMATIE?

Vraag meer informatie aan voor het seminar Unleash the Power Within 2019 in Londen.

Een van onze consultants zal dan contact met je opnemen om je meer informatie te geven, je vragen te beantwoorden en samen met jou na te gaan wat de meest gunstige voorwaarden voor jou zijn.

Succesgids

SUCCESGIDS |  Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl