Tony Robbins Workshop - Celebrate!

Herken je dit? Je hebt soms van die periodes dat je het ongelooflijk druk hebt. Hoe hard je ook werkt, je hebt dan toch aan het einde van de dag het gevoel dat er nog zoveel is blijven liggen. Dat leidt natuurlijk vaak tot frustratie.

We hebben er net een paar zeer drukke weken op zitten vol met events. Nu die events voorbij zijn, zijn we nog steeds bezig met de opvolging daarvan en alweer de voorbereiding van nieuwe events.

Mijn ervaring is dat het dan extra belangrijk is om zo nu en dan even stil te staan bij wat je al bereikt hebt, waar je dankbaar voor kunt zijn en wat er te vieren valt.

Joseph McClendon gaf dat vorige week aan tijdens The A-Factor: vier het wanneer je een stap in de goede richting hebt gezet. Het hoeft nog niet afgerond te zijn en het hoeft niet perfect te zijn. Vier alleen al het feit dat je actie hebt genomen. Een andere trainer waarmee we samenwerken heeft het vaak over “love the process”. Dit zorgt er namelijk voor dat je weg naar succes leuker wordt, je eerder je doelen bereikt en je al happy voelt in het moment.

Waar kun jij dankbaar voor zijn op dit moment? Hoe kun jij nog beter je voortgang vieren?

En zo nu en dan: “celebrate for no good reason”. Gewoon omdat het kan.

Tony Robbins benoemt ook het belang hiervan in onderstaande video.

Wil je weten hoe Tony Robbins je kan helpen alles uit jezelf te halen?
Bovenstaande video’s bevatten technieken die ook naar voren komt tijdens Unleash the Power Within (UPW). Binnenkort organiseren wij weer een Tony Robbins Workshop, waarin je ontdekt waarom UPW voor onszelf en duizenden deelnemers life-changing is geweest.

Tijdens deze workshops geven we je een best-of van de afgelopen editie van Unleash The Power Within en doen we een aantal oefeningen die ook bij UPW aan bod komen. Dit is de perfecte manier om kennis te maken met de energie van een Tony Robbins event.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

>