Tony Robbins Workshop – Voorbereiding

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om je optimaal voor te bereiden op de workshop, inclusief enkele video's van Tony Robbins.

Wat ga je ontdekken?

  • Waarom Tony Robbins' Unleash the Power Within (UPW) voor onszelf en zoveel van onze deelnemers life-changing is geweest
  • Wat voor veel mensen de missing link is op hun pad naar succes (wat succes ook maar voor jou betekent)
  • Wat de essentiële ingrediënten zijn voor een transformatie in je leven of in je business
  • Wat je zult leren tijdens UPW
  • Wat enkele van Tony Robbins' successtrategieën zijn
  • Waarom al meer dan 4 miljoen mensen naar Unleash the Power Within zijn geweest en waarom de audioprogramma's van Tony Robbins meer dan 40 miljoen keer zijn verkocht

Praktische Gegevens

Gouden Tip: Notities! Om het optimale uit het event te halen raden we aan om veel aantekeningen te maken. Neem daarom een pen en voldoende papier mee.
Locatie: Amstelborgh/Borchland, Borchlandweg 6-10 1114 BD Amsterdam-Duivendrecht
Datum: zaterdag 18 januari 2020
Seminar Tijden: 14.30 uur tot 17.30 uur. Houd er rekening mee dat het seminar kan uitlopen!
Registratie voor dit event is verplicht. De registratie is op zaterdag 18 januari van 14.00 tot 14.30 uur. Op vertoon van je voucher krijg je toegang tot de zaal. Zorg er voor dat je op tijd bent, zodat je het begin van de workshop niet hoeft te missen.
Het is niet toegestaan om foto's, video- of audioopnames te maken.
Bereikbaarheid:

  • Auto > Borchland is goed bereikbaar met de auto. Maak je gebruik van een navigatiesysteem, voer dan de Borchlandweg in Duivendrecht of Holterbergweg in Amsterdam (kruising Borchlandweg) in.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid bij Borchland. Als je aan komt rijden, kies dan voor het rechter parkeerterrein. Aan de bar kun je voor € 4,00 een parkeermunt kopen voor het uitrijden.
  • Openbaar Vervoer > Borchland ligt op ongeveer 20 minuten lopen vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA. Loop het station uit aan de kant van Pathé Arena. Loop langs de winkels aan de kant van de ArenA (zoals Media Markt) en volg de route rechts om de ArenA heen. Sla na het viaduct linksaf en neem de loopbrug over de weg. Vanuit hier loop je direct richting Borchland (over het hele parkeerterrein P2).
Toegankelijkheid: de locatie is geschikt voor invaliden of personen die slecht ter been zijn. Houd er rekening mee dat er bij de eventzaal geen invalidetoilet aanwezig is. Deze is wel aanwezig in een nabij gelegen gebouw.
Consumpties: Je kunt koffie of thee kopen bij de bar in de zaal of bij de bar in het restaurant.

Voorbereiding videos

Tony Robbins Audiotraining

Klik op onderstaande knop om de audiotraining 'Clarity & Purpose' van Tony Robbins te beluisteren.

Download

Word lid van de Facebookgroep

In de Facebookgroep kun je deelnemers van Tony Robbins's events ontmoeten, een carpool regelen, vragen stellen en ervaringen van oud-deelnemers lezen. Wij posten hier ook content en nieuws over Tony's events.

Facebookgroep

We zien je over:

[ec id="31"]

SUCCESGIDS |  Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl