Carl van de Velde als key-note spreker inhuren?

 

Carl Van de Velde behoort qua charisma, energie, overtuiging en ervaring tot de beste sprekers op ondernemersvlak in Europa en is sinds een aantal jaar actief in Nederland. Hierdoor brengt hij op ondernemerscongressen en bijeenkomsten van bedrijven en businessnetwerken een nieuw elan.

Carl geeft slechts een beperkt aantal keynotes in Nederland aangezien hij zich richt op open seminars. Via de open seminars coacht Carl een selectief aantal ambitieuze ondernemers en managers uit Nederland en België naar versnelde resultaten op het gebied van communicatie, leiderschap, ondernemerschap, verkoop en persoonlijke groei.

Hoe kun je Carl inhuren?

Heb je behoefte aan een (extra) spreker op je evenement? Of ben je op zoek naar een goede trainer voor een in-house internet marketing training?
Voor de voorwaarden, prijzen en verschillende mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via het formulier onder aan de pagina!

 

Eelco de Boer als spreker inhuren?

 

Eelco de Boer, eigenaar van Winst.nl, is geboren en getogen in Friesland is (internet) ondernemer in hart en nieren en is al meer dan 10 jaar actief als ondernemer op het internet.
Naast alle cursussen en seminars die door Eelco worden gegeven heeft hij al meer dan 10 e-books geschreven en trainingsmateriaal ontwikkeld voor startende en ervaren (internet) ondernemers die op zoek zijn naar groei. Eelco heeft een imperium van vele winstgevende en succesvolle bedrijven, bezit zelf honderden websites, participeert in diverse bedrijven en werkt veel samen met externe partijen. Hij runt zijn onderneming aan de hand van zijn eigen regels en beproefde successtrategieën en hij zal de deelnemers precies leren hoe ook zij dit kunnen doen!

Het gebruik van internet voor je onderneming

Internetmarketing neemt een steeds belangrijkere rol in binnen de economie van de 21e eeuw. Het internet biedt ongekende mogelijkheden, zowel voor startende als ervaren ondernemers. En de komende jaren wordt de markt op het internet (opnieuw) verdeeld.

Hoe kun je Eelco inhuren?

Heb je behoefte aan een (extra) spreker op je evenement? Of ben je op zoek naar een goede trainer voor een in-house internet marketing training? Voor de voorwaarden, prijzen en verschillende mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via het formulier onder aan de pagina!

Tonny Loorbach als spreker inhuren?

 

Tonny Loorbach verzorgt op aanvraag ook gastlezingen/ presentaties over internet marketing en online ondernemerschap voor bedrijven, ondernemerscongressen, evenementen, business seminars en Hogescholen.

Specialisatie van Tonny:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Online positionering
  • Trends op het internet
  • Social media
  • Informatie marketing
  • Website effectiviteit
  • Neuromarketing en Salespsychologie

Tonny geeft al jaren seminars en workshops en is zodoende een ervaren spreker. De presentaties bevatten veelal een hoog tempo maar zijn zeer duidelijk en didactisch sterk opgebouwd. Tijdens zijn presentaties gaat hij de deelnemers van A tot Z leren hoe zij effectief internet marketing strategieën kunnen toepassen en een goed gestructureerde, zoekmachine geoptimaliseerde website kunnen maken die lang en hoog in de zoekmachines zal komen!

Tonny Loorbach als spreker

De sessies bevatten een hoog energiegehalte en zijn veelal interactief. De nadruk ligt bij Tonny op het praktische, zodoende wordt vrijwel elk aspect van een presentatie visueel ondersteunt (voorbeelden).

De lezingen zijn zowel geschikt voor beginnende (internet)ondernemers als voor de meer ervaren ondernemers of het MKB.

Hoe kun je Tonny inhuren?

Heb je behoefte aan een (extra) spreker op je evenement? Of ben je op zoek naar een goede trainer voor een in-house internet marketing training? Voor de voorwaarden, prijzen en verschillende mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via het formulier onder aan de pagina!

Contact formulier