Beste relatie,

Leuk dat je ook interesse hebt in het leerzame en inspirerende Anthony Robbins UPW seminar 10-13 mei 2013 in Londen! Ik heb zelf, met een aantal vrienden en collega’s, diverse seminars van Tony Robbins gevolgd. Deze seminars hebben zeer veel inzichten en inspiratie opgeleverd, voor zowel mijn persoonlijke leven als mijn zakelijke avonturen.

Ik geef jou dus met veel plezier de mogelijkheid om met extra lage tarieven ook deel te nemen aan het seminar in Londen. Bovendien krijg je een DVD kado als je via ons boekt, als extraatje. Onderstaand de informatie over de prijzen en aanmeld mogelijkheid om met het netwerk van Succesgids en Pieter Monsma mee te gaan naar Londen!

Met positieve groet, en hopelijk tot binnenkort!
Pieter Monsma


Anthony Robbins – 10-13 mei 2013

Unleash the Power Within is een dynamisch, onbeschrijfelijk, levenstransformerend 4-daags evenement dat je de mogelijkheid geeft je ongelimiteerde potentieel te ontketenen! Anthony Robbins is van 10-13 mei 2013 met zijn vlaggenschipevenement “Unleash the Power Within” opnieuw in Londen. Ervaar nu Anthony Robbins in levende lijve samen met Joseph McClendon op dit baanbrekende evenement!

Leer hoe je je leven niet door hoop moet laten leiden en niets aan het toeval moet overlaten maar hoe je je leven zelf kunt ontwerpen, naar je eigen smaak. Breek met oude patronen en gooi beperkende gedachtegangen in de prullenbak, sterk je geestelijke, emotionele en lichamelijke vaardigheden en creëer geweldige resultaten, verschaf jezelf toegang tot je welhaast onbeperkte innerlijke kracht en nog veel en veel meer.

Klik hier om je ticket(s) te resereveren!

Investeer in jezelf!

De onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens dit Unleash the Power Within seminar zijn:

  • Het creëren van doorbraken
  • Handelen voorbij uw angsten en beperkende overtuigingen
  • Doelen bereiken en het realiseren van ware verlangens
  • Het creëren van bevredigende relaties, en
  • Het begrijpen en modelleren van strategieën van zeer succesvolle mensen

Als de ultieme fysieke metafoor voor je nieuw herrezen innerlijke kracht, zul je probleemloos, blootsvoets lopen over een bed gloeiendhete kolen (de zogeheten FireWalk) ….en dat is nog maar dag één! (de FireWalk is uiteraard niet verplicht, maar waarschijnlijk wil je het zelf!)

Klik hier om mee te gaan met het netwerk van Pieter Monsma!

Tijdens Tony Robbins’ recente seminar Unleash the Power Within was er een speciale gast als deelneemster… niemand minder dan Oprah Winfrey. Tony Robbins legt in deze video uit dat iedereen een “story” of een reeks aan stories heeft die bepalen wie je bent. Je stories bepalen hoe je leven er uit ziet, ze bepalen je identiteit.


Fragment van het seminar Unleash the Power Within waar Oprah Winfrey als deelneemster actief aantekeningen maakt.

Reserveer je ticket(s) hier!

Praktische informatie:

Datum: 10-13 mei 2013
Locatie: Excel, London
(1 Western Gateway, London E16 1XL)

Prijzen

Speciale aanbieding voor relaties van Pieter Monsma, is vandaag nog beschikbaar:

VIP 1 ticket         € 1.495,-  € 995,- incl. 20% VAT
VIP 2 tickets       € 2.990,-  € 1.495,-  incl. 20% VAT

Reserveer je ticket(s) hier!

 

Klik hier om mee te gaan met het netwerk van Pieter Monsma