Beste TalentFirst relatie,

Leuk dat je ook interesse hebt in het leerzame en inspirerende Anthony Robbins UPW seminar 18-21 mei 2012 Londen! Ik heb zelf, met een aantal vrienden en collega’s, sinds 2005 diverse seminars van Tony Robbins gevolgd. Afgelopen december nog een zeer inspirerend zesdaags ‘Date with destiny’ seminar in Palm Springs. Dat heeft me zeer veel inzichten en inspiratie opgeleverd, voor zowel mijn persoonlijke leven als mijn zakelijke avonturen.

Ik geef jou dus met veel plezier de mogelijkheid om met extra lage tarieven ook deel te nemen aan het seminar in Londen. Bovendien krijg je een DVD kado als je via ons boekt, als extraatje. Onderstaand de informatie over de prijzen en aanmeld mogelijkheid om met het TalentFirst netwerk mee te gaan naar Londen!

Met positieve groet, en hopelijk tot binnenkort!
Huub van Zwieten

Het weekend dat je leven revolutionair zal veranderen:
Ga met TalentFirst mee naar Tony Robbins in Londen!

Anthony Robbins – 18 t/m 21 mei 2012
Unleash the Power Within is een dynamisch, onbeschrijfelijk, levenstransformerend 4-daags evenement dat je de mogelijkheid geeft je ongelimiteerde potentieel te ontketenen! Anthony Robbins is van 18 t/m 21 mei 2012 met zijn vlaggenschipevenement “Unleash the Power Within” opnieuw in Londen. Ervaar nu Anthony Robbins in levende lijve samen met Joseph McClendon op dit baanbrekende evenement!

Leer hoe je je leven niet door hoop moet laten leiden en niets aan het toeval moet overlaten maar hoe je je leven zelf kunt ontwerpen, naar je eigen smaak. Breek met oude patronen en gooi beperkende gedachtegangen in de prullenbak, sterk je geestelijke, emotionele en lichamelijke vaardigheden en creëer geweldige resultaten, verschaf jezelf toegang tot je welhaast onbeperkte innerlijke kracht en nog veel en veel meer.


Investeer in jezelf! Wat je zult leren tijdens het ‘Unleash the Power Within’ seminar:

Het creëren van doorbraken
Handelen voorbij je angsten en beperkende overtuigingen
Doelen bereiken en het realiseren van ware verlangens
Het ombuigen van dromen naar realiteit
Het creëren van bevredigende relaties, en
Het begrijpen en modelleren van strategieën van zeer succesvolle mensen

Als de ultieme fysieke metafoor voor je nieuw herrezen innerlijke kracht, zul je probleemloos, blootsvoets lopen over een bed gloeiendhete kolen (de zogeheten FireWalk) ….en dat is nog maar dag één! (de FireWalk is uiteraard niet verplicht, maar waarschijnlijk wil je het zelf!)

Klik hier om mee te gaan met het TalentFirst netwerk!

Tijdens Tony Robbins’ recente seminar Unleash the Power Within was er een speciale gast als deelneemster… niemand minder dan Oprah Winfrey.


Klik op de bovenstaande afbeelding om de video van Oprah en haar Firewalk tijdens UPW af te spelen.

Reserveer je ticket(s) hier!

Praktische informatie:

Datum: 18 t/m 21 mei 2012
Locatie: Excel, London
(1 Western Gateway, London E16 1XL)

Prijzen

Deze speciale aanbieding voor relaties van TalentFirst, is vandaag nog beschikbaar:

Platinum ticket (rij 1 t/m 6) € 4.196 € 3.145 incl. 20% VAT (€ 2.620,83 excl.)
Diamond ticket € 3.495 € 2.912 incl. 20% VAT (€ 2.426,67 excl.)
VIP ticket
Gold ticket
€ 2.329 € 2.095 incl. 20% VAT (€ 1.745,83 excl.)
€ 1.745 € 1.162 incl. 20% VAT (€ 968,33 excl.)


Reserveer je ticket(s) hier!

Tony Robbins legt in deze video uit dat iedereen een “story” of een reeks aan stories heeft die bepalen wie je bent. Je stories bepalen hoe je leven er uit ziet, ze bepalen je identiteit.


Fragment van het seminar Unleash the Power Within waar Oprah Winfrey als deelneemster actief aantekeningen maakt.

Hotels Londen

Sinds 2006 organiseert Succesgids arrangementen voor de seminars van Tony Robbins. Dit jaar is het, als gevolg van de aankomende Olympische spelen in Londen en een grote internationale beurs, niet eenvoudig om goede kamers in de nabijheid te reserveren met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
We zijn erin geslaagd om als Nederlandstalige groep gezamenlijk in enkele hotels kunnen verblijven. We weten uit alle voorgaande jaren welke enorme toegevoegde waarde dit heeft voor de beleving tijdens het seminar en ook in de periode daarna. Je komt in een unieke peer-groep met gelijkgestemde deelnemers. Elk jaar ontstaan er weer vele hechte en langdurige vriendschappen binnen de groepen, ook vormt de groep een ideaal netwerk voor zakelijke contacten. Op dit moment gaan er al meer dan 200 deelnemers mee naar Londen.

Deelname aan het hotelarrangement is optioneel. Uit ervaring kunnen we echter aangeven dat ruim 90% van de deelnemers hiervoor kiest en dat het grote toegevoegde waarde biedt.

De belangrijkste voordelen van een hotelarrangement zijn:

  • Je kunt je in Londen volledig op het seminar concentreren en daarmee het meeste uit dit enerverende weekend halen. Afgelopen september ging Anthony Robbins op 1 van de dagen tot 01:45 uur door. Onze bussen stonden op dat moment gereed om alle deelnemers direct naar het hotel te brengen. In zo een geval is openbaar vervoer geen optie meer en met 1000-en anderen op taxi’s wachten is ook niet echt ideaal.
  • Je komt in een unieke peer-groep met gelijkgestemde deelnemers. Elk jaar ontstaan er weer vele hechte en langdurige vriendschappen binnen de groepen, ook vormt de groep een ideaal netwerk voor zakelijke contacten.
  • Je kunt profiteren van de ervaring van Succesgids op het vlak van de seminars van Anthony Robbins (dit jaar zijn we voor de 12e keer bij Unleash the Power Within in Europa).

Nadat je je ingeschreven hebt voor het seminar ticket, krijg je een email met de mogelijkheden voor de verschillende hotels waar de Succesgids/TalentFirst groep verblijven. Zelf je hotel regelen kan natuurlijk ook.

Reserveer je ticket(s) hier!

Reviews

Klik hier om mee te gaan met het TalentFirst netwerk