[tjopcd]


Video UPW Londen Tony Robbins – Klik op de afbeelding voor het videofragment van UPW Londen

NEEM OOK DIT JAAR DEEL AAN UNLEASH THE POWER WITHIN!

Anthony Robbins – 21-24 maart 2014
Het weekend dat je leven revolutionair verandert…
Unleash the Power Within is een dynamisch, onbeschrijfelijk, levenstransformerend 4-daags evenement dat je de mogelijkheid geeft je ongelimiteerde potentieel te ontketenen!

Klik hier om je vrijblijvend te pre-registreren voor UPW 2014

Leer hoe je je leven niet door hoop moet laten leiden en niets aan het toeval moet overlaten maar hoe je je leven zelf kunt ontwerpen, naar je eigen smaak. Breek met oude patronen en gooi beperkende gedachtegangen in de prullenbak, sterk je geestelijke, emotionele en lichamelijke vaardigheden en creëer geweldige resultaten, verschaf jezelf toegang tot je welhaast onbeperkte innerlijke kracht en nog veel en veel meer.

Anthony Robbins en Joseph McClendon live in Europa: Londen!
Anthony Robbins is van 21 t/m 24 maart 2014 met zijn vlaggenschipevenement “Unleash the Power Within” in Londen. Ervaar nu Anthony Robbins in levende lijve samen met Joseph McClendon op dit baanbrekende evenement!

De eerste drie dagen van het seminar zullen Anthony Robbins en Joseph McClendon om en om (Tony Robbins dag 1 en 3) een energiek en meeslepend seminar geven dat ingaat op de kern van je bestaan: waarom doe je wat je doet, en hoe kan je direct doorbraken realiseren in de meest belangrijke onderdelen van je leven. Op de vierde dag behandelt Joseph McClendon, afgewisseld met videobeelden van Anthony Robbins, de essentie van energie, gezondheid, voeding, vitaliteit en het optimaal laten functioneren van het lichaam.

Klik hier om je vrijblijvend te pre-registreren voor UPW 2014

Praktische informatie:
Datum: 21 t/m 24 maart 2014
Locatie: London

Er zijn diverse type seminarkaarten beschikbaar. De Platinum tickets (gereserveerd op naam) zijn vooraan. Deze Platinum tickets zijn zeer beperkt beschikbaar, stoelen worden toebedeeld op volgorde van inschrijving.

Er is daarnaast een beperkt aantal Diamond kaarten beschikbaar, de blokken daarachter (VIP en Gold) zijn nu nog voldoende beschikbaar. Het vak van de Gold plaatsen (achteraan) zal veruit het grootste aantal deelnemers betreffen en veel groter zijn dan het achterste blok voorgaande jaren.


Investeer in jezelf!

Wat je zult leren tijdens het ‘Unleash the Power Within’ seminar:

Het creëren van doorbraken
Handelen voorbij je angsten en beperkende overtuigingen
Doelen bereiken en het realiseren van ware verlangens
Het ombuigen van dromen naar realiteit
Het creëren van bevredigende relaties, en
Het begrijpen en modelleren van strategieën van zeer succesvolle mensen teneinde een spectaculaire vooruitgang in de kwaliteit van je leven te realiseren!

Als de ultieme fysieke metafoor voor je nieuw herrezen innerlijke kracht, zul je probleemloos, blootsvoets lopen over een bed gloeiendhete kolen (de zogeheten FireWalk).
…en dat is nog maar dag één! (de FireWalk is uiteraard niet verplicht, maar waarschijnlijk wil je het zelf!)

Klik hier om je vrijblijvend te pre-registreren voor UPW 2014

 

Sport

“Tony’s incredible understanding of the world, people, and human nature makes him the ultimate life coach. He knows what it takes to make people excel….and to win!”
André Agassi, Eight-time Grand Slam Tennis Champion
Serena Williams“Tony Robbins’ coaching has made a remarkable difference in my life both on and off the court. With Tony’s help, I’ve set new standards for myself, and I’ve taken my tennis game—and my life—to a whole new level!”
Serena Williams, 8-Time Grand Slam Tennis Champion and Olympic Gold Medalist

Business & Politics

American ExpressAMERICAN EXPRESS asked its entrepreneurial clients whom they would select to help them take their business to the next level, if price were no object. Without any lists being provided, they came up with the following six responses: 1. Bill Gates, 2. Warren Buffett, 3. Ross Perot, 4. Donald Trump, 5. Lee Iacocca, 6. Tony Robbins
Accenture's Institute for Strategic Change
Tony Robbins ranks as one of the “Top 50 Business Intellectuals in the World.”
Accenture’s Institute for Strategic Change
Former President Bill Clinton
“He has a great gift. He has the gift to inspire.”
President Bill Clinton
Deepak Chopra M.D.“Tony’s techniques, his tapes, so encouraged me on almost a daily basis, really just to make the decision to run because there were a lot of folks who were against me running for Congress. And I think we share the same goals and objectives: to make this world a better place for all.”
Deepak Chopra, M.D., Wellness Expert and Bestselling Author
Ken Blanchard
“You can’t afford not to know what Anthony Robbins is teaching!”
Ken Blanchard, New York Times Bestselling Author, The One Minute Manager
Stephen R. Covey“Tony Robbins is one of the greatest influencers of this generation.”
Stephen R. Covey, Author, The 7 Habits of Highly Effective People

 

Testimonials vorige jaren Unleash the Power Within (Rome, Rimini)

Ageeth Bosschaart (Ondernemer):
Zeer inspirerende en boeiende ervaring, een volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Kjeld Piek (Algemeen Directeur):
Tony heeft me laten zien dat ik zowel zakelijk als privé de juiste weg ben ingeslagen. Ik voeg nu in op deze snelweg en geef gas!

Kees Scheepsma (HR Manager):
Tony Robbins is zo krachtig dat je je leven echt radicaal kan veranderen, als jij dat wilt!

Eduard Röntgen (Adviseur):

Ongelooflijk veel energie maakt Tony Robbins bij me vrij. Fantastisch hoe hij je meeneemt naar je eigen verleden/heden/toekomst en concrete beelden en gevoelens op kan roepen.

Andre Liem (Mede-eigenaar Successtools):
Een ‘life changing’ event dat werkelijk alle gebieden van het leven beslaat!

Marcel de Vries (Fiscaal jurist):
Iedereen weet diep van binnen wel wat er aan je leven zou moeten veranderen, maar UPW dringt zo diep in je door dat er geen ontsnappen meer mogelijk is: vanaf nu ben je de leider van je leven en is het elke dag feest!

Jan de Mooij (Directeur):
Persoonlijke kracht kan alles overwinnen!

Roxanne Christel Riedeman (Innerpeace Coaching):
Wat was het megaaa Coooool!!!! Ik wil jullie allen bedanken voor de goede zorgen, de gezelligheid, en de begeleiding.
Hoe mooi zou het zijn als je bij je geboorte al een ticket krijgt van Antony Robbins, ik weet in ieder geval dat mijn kinderen dit zeker gaan meekrijgen als ze wat ouder zijn. Het heeft mij diep diep geraakt, voor mij als alleenstaande moeder met een zaak en een wens om hierbij te zijn die in vervulling is gegaan is heel bijzonder. De reis was tot in de puntjes geregeld, Familie waar mijn kinderen een feestje bij hebben gehad, Anthony Robbins die ik van dichtbij heb meegemaakt (ik zat letterlijk voor zijn neus met transformation day) Ik heb hem een armbandje gegeven met Engelen erop omdat ik vind dat hij een Engel in Actie is op deze planeet. Ik kwam mensen tegen vanuit mijn Trainers Training, ik heb bijzondere mensen ontmoet en contacten gelegd tot ver over de grens.

Al met al na loei en loei zware periode van 2 zwangerschappen, een doodziek kind, een gebroken relatie, verhuizingen, opbouwen van een zaak en volgen van trainingen en workshops was dit toch wel een bekroning van de afgelopen periode en een prachtige start van een nieuw begin. Lieve Lieve Lieve mensen van Succesgids, nogmaals bedankt voor jullie inzet. Bij deze een groot applaus!! (UPW Rome, september 2009)

Daisy da Veiga (Independent Program Development Professional):
JEAH, die peak state dat zit in me, dat is voor eeuwig! Wat een mooie magische ervaring is dat geweest! Voel me echt gezegend dat ik Anthony persoonlijk heb mogen horen, omhelzen en spreken!!! Wat een magische power heeft de mens. Bedankt dat jullie jullie power hebben gebruikt om ons besef wakker te schudden! Dat is het mooiste wat er is. (UPW Rome, september 2009)

Rene Kroezen (Project/IT Manager Amsterdam ArenA):
Hoi Arnout, allereerst wil ik je nog even bedanken voor de fantastische ervaring die ik in Rome heb mogen meemaken, helemaal TOP. Ik wil jou en je team bedanken voor hun inzet en het regelen van alle obstakels, klasse. (UPW Rome, september 2009)

Marion Neggers (coach Feedback Training & Consulting):
Het was een fantastisch weekend! Het is ongelooflijk hoeveel openheid er ontstaan is binnen onze groep. Ik kan het elk bedrijf aanraden! Tijdens mijn NLP opleidingen nooit zo diep gegaan als in deze zaal met 6500 mensen. Tony raakt je op een ongelooflijk diep niveau. Amazing!! (UPW Rome, september 2009)

Sebastiaan Herkemij (Consultant):
Het seminar was geweldig!! Zeker zondag, de langste dag, bleef iedereen maar doorgaan!! De peak state van afgelopen zondag heb ik niet meer, maar deze was ook ongelooflijk hoog! Ik voel me nog steeds goed en ik luister nu elke dag naar Get The Edge. Vandaag ga ik beginnen met het uitwerken van mijn doelen aan de hand van het ´Wheel of Life´. Ik wil je jullie bedanken voor jullie inzet en hulp!! (UPW Rome, september 2009)

Yvonne van den Berg (Process Consulting, Conquestor):
Wat een super ervaring was het! Ik ben zo blij dat ik gegaan ben! En mijn complimenten voor de goede organisatie. Heerlijk hoe jullie alles zo goed geregeld hebben! Nogmaals heel erg bedankt voor deze mooie en bijzondere ervaring. Ik had vooraf niet kunnen bedenken dat ik zo vrijuit en voluit het weekend zou beleven.

Klik hier om je vrijblijvend te pre-registreren voor UPW 2014