UPW Black Friday Special

De Black Friday Special start over...

Het is je vast niet ontgaan dat het aankomende vrijdag Black Friday is. Vanuit Succesgids belonen we mensen die actie nemen in hun persoonlijke ontwikkeling. Als wij zo nu en dan iets extra's kunnen doen om actie nemen voor jou een no-brainer te maken, doen we dat natuurlijk graag :-).

Daarom hebben we aankomende vrijdag een speciale Black Friday actie voor het seminar Unleash the Power Within (UPW) met Tony Robbins en Joseph McClendon LIVE in de UK met veel extra's!

Al meer dan 35 jaar is Tony Robbins toonaangevend in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Wij hopen dat hij hier nog jaren mee doorgaat en veel LIVE events blijft doen, maar in de afgelopen jaren hebben wij gezien dat Tony zijn aandacht over verschillende zaken moet verdelen:

  • Hij heeft verschillende goedlopende bedrijven en wordt steeds meer gevraagd als adviseur door Fortune 500 bedrijven en andere ondernemers.
  • Vanwege het succes van zijn meest recente boeken "Money: Master The Game" en "Unshakeable" en het enorme succes van de Netflix documentaire "Tony Robbins: I Am Not Your Guru" wordt hij steeds meer gevraagd voor andere initiatieven.
  • Hij wil meer tijd besteden aan zijn gezin en daarom steeds minder reizen voor events over de hele wereld.

Gelukkig heb je nog een kans om Tony Robbins LIVE mee te maken! Tony komt in ieder geval in 2020 nog naar de UK terug voor een LIVE editie van UPW van 21-24 mei 2020.

Dit is het event wat voor verreweg de meeste transformaties heeft gezorgd bij onze deelnemers. Daarom willen we deze UPW ervaring met zoveel mogelijk mensen delen.

Wil jij alles uit jezelf halen en een event van Tony Robbins nog LIVE kunnen meemaken? Kom dan vrijdag vanaf 09.00 uur terug naar deze pagina voor de Black Friday actie.

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl