Unleash the Power Within Birmingham 2020 is uitgesteld naar 22-25 oktober 2020.

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over UPW Birmingham 2020.

WAAROM WORDT UPW BIRMINGHAM UITGESTELD NAAR 22-25 OKTOBER 2020?

Er was de organisatie en het Succesgidsteam alles aan gelegen om jullie van dienst te zijn en te helpen jullie persoonlijke doelen te bereiken tijdens UPW in mei. Wij waren er 100% op voorbereid dit event door te kunnen laten gaan, met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen zoals die worden voorgesteld door de diverse Overheden, de Wereld Gezondheidsorganisatie en andere instanties.

Door deze instanties is nu besloten dat, als gevolg van de verspreiding van COVID-19 (coronavirus) grote bijeenkomsten in de maand mei geen doorgang mogen vinden.

De uitkomst van al die ontwikkelingen en adviezen heeft de organisatie geen andere keus gelaten dan het seminar op te schorten naar een later moment. In overleg met de relevante instanties, de organisatie en Tony Robbins zelf, is UPW uitgesteld naar 22-25 oktober 2020.

Nog nooit in 40 jaar is er een UPW seminar uitgesteld en de organisatie heeft lang geprobeerd om het nog plaats te laten vinden, omdat het laatste dat zij (en wij) willen is de deelnemers te moeten teleurstellen. We begrijpen dat je er erg naar uit gekeken hebt en dat het helaas tot oktober zal duren om UPW bij te wonen.

IK HEB EEN TICKET VOOR UPW BIRMINGHAM MEI 2020 - WAT GEBEURT DAAR NU MEE?

Je UPW ticket(s) blijft/blijven geldig voor de nieuwe datum 22-25 oktober 2020 waarop UPW plaatsvindt. Dit gaat automatisch. Je neemt deel aan UPW in Birmingham in oktober en het vindt plaats op dezelfde locatie als eerder in mei gepland was (Resorts World Arena).

WAT GEBEURT ER MET MIJN VERBLIJF DAT IK HEB GEBOEKT VIA SUCCESGIDS?

We zijn op dit moment met de hotels aan het schakelen om te kijken tegen welke voorwaarden het mogelijk is om de bestaande hotelboekingen door te kunnen schuiven naar de nieuwe datum in oktober. Aangezien we vier verschillende hotels hebben, met allemaal hun eigen voorwaarden, prijsstellingen en beschikbaarheid, kan het nog even duren om definitieve uitsluitsel over het hotel te geven. Zodra dit bekend is, informeren we je hierover per email en passen we deze FAQ pagina aan.

UPDATE: Er is inmiddels duidelijkheid wat betreft de hotelboekingen en diens voorwaarden. We hebben je hierover een e-mail gestuurd met meer informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met support@succesgids.nl.

Indien je een hotel buiten Succesgids om hebt geboekt, raden we je aan om zelf contact op te nemen met het betreffende hotel om te kijken naar de mogelijkheden om ook de door te schuiven naar de datum in oktober.

IK HEB MIJN VLIEGTICKETS AL GEBOEKT VOOR BIRMINGHAM IN MEI, WAT NU?

De meeste vliegmaatschappijen (zoals KLM, EasyJet enz.) hebben een regeling getroffen dat je je vliegtickets kosteloos kunt wijzigen naar een nieuwe datum, zoals die in oktober. De enige eventuele kosten die dan worden gerekend vanuit de vliegmaatschappij, is de eventuele meerprijs ten opzichte van het huidige ticket. We raden je dan ook aan om je vliegticket zo spoedig mogelijk om te boeken, aangezien tarieven later zouden kunnen oplopen.

HOE KAN IK HET BESTE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM HET UPW SEMINAR?

  1. Check regelmatig je email voor nadere informatie van ons.
  2. Kijk op deze FAQ pagina, hier zullen de updates het eerste worden toegevoegd.
  3. In het uiterste geval, neem contact op met ons Supportteam, bij voorkeur via support@succesgids.nl (of support@transformyourlife.training).

Wij zullen er alles aan doen jullie zo snel en goed mogelijk te helpen.

BESTAAN ER PLANNEN VOOR UITSTEL VAN (ANDERE) TOEKOMSTIGE SEMINARS?

Op dit moment zijn er geen plannen om toekomstige seminars uit te stellen of te annuleren. Vanzelfsprekend houden wij de ontwikkelingen in de gaten.

Is je vraag nog niet beantwoord, mail ons dan op support@succesgids.nl.