TONY ROBBINS

UNLEASH THE POWER WITHIN

LIVE VIRTUAL EXPERIENCE
3-6 NOVEMBER 2022

SCROLL VOOR MEER INFO

TONY ROBBINS BIJ JOU THUIS

Op 3-6 november 2022 heb je de unieke mogelijkheid om LIVE van Tony Robbins te leren. Dan vindt namelijk Unleash the Power Within (UPW) plaats in Florida.


Tickets voor het live-in-person zijn al uitverkocht, maar de organisatie heeft het nu mogelijk gemaakt om virtueel in te haken op dit live event.


Dat betekent dat je vanuit het gemak van je eigen huiskamer deelneemt aan dit Tony Robbins live event. Daarmee lijkt het op de afgelopen edities van UPW Virtual, maar dan nu met Tony Robbins op het podium voor een live publiek. Wij verwachten dat dit alleen nog maar voor meer energie gaat zorgen bij de deelnemers, ook voor jou thuis!


VERSCHIL TUSSEN LIVE UPW EN VIRTUAL

SWAG BAG EN WORKBOOK

Terwijl de live-in-person deelnemers aan het einde van de eerste seminardag meedoen aan een firewalk, doen de virtual deelnemers een board breaking exercise. Je werkboek en materiaal voor de board breaking exercise wordt in een pakket naar je verzonden.

Connor McGregor

UFC Champion

Tony is top... and it’s not just about words. There's an action and a structure to what he's saying. He's shaping up to be a life coach of mine, and I'm very happy with that.

YOU CAN CLOSE THE GAP

BETWEEN WHERE YOU ARE AND WHERE YOU WANT TO BE

Serena Williams

World Class Athlete

With Tony’s help, I’ve set new standards for myself, and I’ve taken my tennis game—and my life—to a whole new level!

LEER VAN DE BESTE TRAINERS TER WERELD!

OVER TONY ROBBINS


Tony Robbins is al 40 jaar lang één van de beste en meest succesvolle sprekers ter wereld. Zijn audio- en videotrainingen zijn meer dan 50 miljoen keer verkocht en meer dan 4 miljoen deelnemers hebben zijn live trainingen gevolgd.


Uit persoonlijke ervaring weten wij dat het onmogelijk is om een Tony Robbins-programma af te sluiten zonder een breakthrough te hebben gehad.

JOSEPH MCCLENDON III
SPEAKER - AUTHOR - COACH

SIRI LINDLEY
SPEAKER - COACH - TRIATHLETE

NICK SANTONASTASSO
SPEAKER - BODYBUILDER

DEAN GRAZIOSI
AUTHOR - ENTREPRENEUR - INVESTOR

JAMIE KERN LIMA
ENTREPRENEUR - SPEAKER - CEO

WAAROM SUCCESGIDS?

Tony Robbins is de reden dat Succesgids ooit gestart is. Succesgids oprichter en eigenaar Stefan Dettmer heeft meerdere malen het seminar Unleash the Power Within gevolgd en zag welke impact Tony had op de deelnemers. Hij heeft toen besloten dat hij dit met zoveel mogelijk mensen wilde delen. Sindsdien gaan we ieder jaar met grote groepen deelnemers uit Nederland en België naar events van Tony Robbins.

Succesgids UPW groep 2018

  • Succesgids gaat al sinds 2006 met grote groepen uit Nederland en België naar seminars en trainingen van Tony Robbins.
  • Voorafgaand aan UPW organiseren we een online kick-off om je optimaal voor te bereiden op dit unieke event.
  • Voor dit event hebben we een besloten Facebookgroep waar je contact kunt leggen met andere deelnemers uit Nederland en België.

Shaun White

Professional Snowboarder

I had no idea of the magnitude of his reach, his focuses in life, in business, and contributions. All the things he does. I mean it's incredibly impressive and I was thankful to be part of it [UPW].

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer vindt UPW plaats?

UPW vindt plaats van donderdag 3 november t/m zondag 6 november 2022.

Wat zijn de tijden per dag?

De tijden zijn nog niet bekend. Dit is een internationale editie van UPW Virtual. Houd er rekening mee dat het 's middags begint en tot in de nacht doorgaat.

Hoe krijg ik toegang tot het virtuele event?

Na aanmelding ontvang je meer info over het event en voorafgaand aan UPW ontvang je de toegangslink.

 

Als ik het live virtual event mis, is het dan mogelijk om op een later moment te kijken?

Het event is live en er is geen replay. Blokkeer deze tijd in je agenda. Dit is een ongekende mogelijkheid om toegang te krijgen tot Tony en LIVE van hem te leren vanuit je eigen huis.

 

VRAAG MEER INFO AAN

Vraag nu vrijblijvend meer info aan voor UPW 3-6 november 2022 via onderstaande knop. Je kunt direct na aanvraag jouw ticket bestellen tegen de beste prijs en met exclusieve bonussen.

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>