Leer hoe je je leven niet door hoop moet laten leiden en niets aan het toeval moet overlaten maar hoe je je leven zelf kunt ontwerpen, naar je eigen smaak. Wij hebben net als Johan Driessens in de afgelopen jaren diverse programma's van Tony Robbins gevolgd.

Hierover zijn wij dusdanig enthousiast dat we besloten hebben om een preview workshop te organiseren voor onze relaties over het Unleash the Power Seminar (UPW) seminar van Anthony Robbins in Londen (26-29 maart 2015).

Wat ga je leren?

Tijdens deze preview workshop zal toptrainer Johan Driessens jou leren over Anthony Robbins en vooral hoe je op basis van het 4 daagse seminar Unleash the Power Within grote stappen kunt zetten in je dagelijks leven!

Deze workshop stelt je in staat om er zelf achter te komen wat zijn materiaal en persoonlijkheid zo uniek maakt en stelt je in staat om je eigen shift te maken richting de door jou gewenste toekomst.

Deze preview is geschikt voor jou wanneer:

  • Je geïnspireerd wilt worden en iets nieuws wilt leren dat je de kennis en de tools geeft die je kan gebruiken om daadwerkelijk veranderingen in je leven door te voeren
  • Je wilt ontdekken hoe Tony Robbins in staat is om mensen tijdens zijn events echt te laten transformeren
  • Je wilt ontdekken waarom al meer dan 4 miljoen mensen naar UPW zijn geweest en waarom zijn audioprogramma's meer dan 40 miljoen keer zijn verkocht!

Locatie en tijden

19 november 2014

Tijden:
19.00 uur - Registratie
19:30 uur - Aanvang
22.00 uur - Einde

Locatie:
Ramada Plaza
Desguinlei 94
2018 Antwerpen
België

Speciale Relatie Deal

Je hebt nu eenmalig de mogelijkheid om deze preview workshop kosteloos bij te wonen.

Dit betekent dat wij de €47,- kosten p.p. volledig van je overnemen om je te laten zien, voelen en horen wat voor een bijzondere ervaring UPW ook voor jou kan zijn.

Bij het inschrijven wordt om een relatiecode gevraagd. Vul hier de relatiecode in die je ontvangen hebt.