WEALTH CREATION WEBINAR

Meld je nu kosteloos aan voor het Wealth Creation Webinar met Robert Rolih.


Alles mbt investeren is veranderd in 2022. Er heerst een enorme chaos in de wereld op dit moment, onrust en onduidelijkheid rondom oorlogen en energieprijzen, markten die in een vrije val zijn geraakt en nog veel meer.


De investeringsstrategieën van de afgelopen 15 jaar gaan je niet meer helpen om goede returns te krijgen op je investeringen.


Wij geloven vanuit Succesgids dat mindset en financiële educatie de basis vormt voor Wealth Creation. Dit is essentieel om de juiste keuzes te maken voor jouw financiële bescherming, maar ook om te profiteren van de enorme kansen die er nu zijn in de aandelen- en cryptomarkt.

Daarom organiseren we dit webinar met Wealth Creation expert en bestsellerauteur Robert Rolih, waar je het volgende leert:

  • De wereld verkeert in chaos nu. Markten in vrije val. Beginnen we nu aan een uitgebreide wereldwijde recessie of misschien zelfs een depressie?
  • Biedt deze periode mooie kansen om aandelen en crypto's bij te kopen of is het game-over voor deze markten?
  • Hoe ver kunnen aandelen en crypto's nog zakken in 2023? En wanneer kun je het beste gaan kopen voor maximale winst op lange termijn?
  • Waarom doen de meeste financiële adviseurs, guru's en andere "experts" zo hard hun best om jou de verkeerde investeringsbeslissingen te laten nemen?
  • Hoe Robert en zijn klanten sinds 2012 (toen hij begon met zijn programma's) het beter doen dan de beste Wall Street experts en waarom ze het zeer waarschijnlijk ook beter zullen blijven doen in de toekomst.
  • Robert's ongebruikelijke investeringsstrategie voor de aankomende 5 jaar.

Dit is een webinar voor lange termijn investeerders en NIET voor korte termijn traders.


Meld je nu kosteloos aan via onderstaande knop.

OVER ROBERT ROLIH

Bestsellerauteur Robert Rolih heeft inmiddels meer dan 40.000 mensen geholpen met zijn trainingsprogramma's. Zijn missie is om te delen wat de financiële industrie niet met je wil delen over investeren, zodat je een enorm verschil kan maken in je eigen financiële groei.


Robert Rolih hanteert een methode die overeenkomt met wat Tony Robbins deelt in zijn boek Unshakeable. Dat is een methode waar je weinig tijd aan hoeft te besteden om het op te zetten, die voor iedereen te begrijpen is en die actief doorwerkt terwijl jij je bezig houdt met andere zaken.

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>