WEALTH CREATION WEBINAR

Meld je nu kosteloos aan voor het Wealth Creation Webinar met Robert Rolih.


Alles mbt investeren is veranderd in de afgelopen jaren. De tijden van lage rentetarieven en onbeperkt geld bijdrukken liggen inmiddels achter ons.


De investeringsstrategieën van de afgelopen 15 jaar gaan je niet meer helpen om goede returns te krijgen op je investeringen.


Wij geloven vanuit Succesgids dat mindset en financiële educatie de basis vormt voor Wealth Creation. Dit is essentieel om de juiste keuzes te maken voor jouw financiële bescherming, maar ook om te profiteren van de enorme kansen die er nu zijn in de aandelen- en cryptomarkt.

Daarom organiseren we dit webinar met Wealth Creation expert en bestsellerauteur Robert Rolih, waar je het volgende ontdekt:

  • Wat kunnen we verwachten van de aandelen- en cryptomarkten in de komende periode en hoe kunnen we hier optimaal van profiteren?
  • Dé grafiek die de sleutel vormt tot jouw beleggingssucces en hoe het begrijpen van deze grafiek je tienduizenden euro's kan besparen in de komende jaren.
  • Wat zijn de soorten beleggingen die consequent beter presteren dan traditionele beleggingsopties zoals beleggingsfondsen en levensverzekeringen?
  • 7 dure beleggingsfouten en hoe je ze kunt vermijden.
  • Robert's top 3 beleggingen voor de komende 5 tot 10 jaar en waarom staan ze op het punt om uitzonderlijk te groeien.

Meld je nu kosteloos aan via onderstaande knop.

RISICO'S EN MOGELIJKHEDEN

De aandelen- en cryptomarkt bieden enorme mogelijkheden voor financiële groei. Als je tenminste weet wat je moet doen, zodat je niet teveel risico loopt. Zoals Warren Buffett zegt: "Risk comes from not knowing what you're doing".


Wat je leert tijdens dit webinar, helpt je om je vermogen te laten groeien en meer vrijheid voor jezelf te creëren. Op deze manier kun je ook een potje opbouwen voor jezelf om meer leuke dingen te doen, een pensioen opbouwen, een potje opbouwen voor de studie van je kinderen, enzovoort. Je geeft jezelf en je gezin hiermee meer mogelijkheden en veel meer rust op financieel vlak.

OVER ROBERT ROLIH

Bestsellerauteur Robert Rolih heeft inmiddels meer dan 40.000 mensen geholpen met zijn trainingsprogramma's. Zijn missie is om te delen wat de financiële industrie niet met je wil delen over investeren, zodat je een enorm verschil kan maken in je eigen financiële groei.


Robert Rolih hanteert een methode die overeenkomt met wat Tony Robbins deelt in zijn boek Unshakeable. Dat is een methode waar je weinig tijd aan hoeft te besteden om het op te zetten, die voor iedereen te begrijpen is en die actief doorwerkt terwijl jij je bezig houdt met andere zaken.

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>