Na het overweldigende succes van het 2 daagse seminar (toen nog ”Ultimate Personal Success Weekend”) in februari in Hoofddorp ,
gaan we dit jaar nog een stap verder en kondigen we met trots de 2e editie aan, het “Weekend with the Masters 2013“!

Komende 3 jaar gaat de gemiddelde inwoner in Nederland er namelijk meer dan 4% op achteruit. (bron CBS 2012).
Het UWV liet vorige week zelfs weten dat in 2013 het aantal werklozen met 22% zal stijgen en in 2014 739.000 mensen werkloos zullen zijn in Nederland.

En ongetwijfeld heb je om je heen gemerkt dat het aantal volwassenen met ernstig overgewicht de laatste jaren al meer dan verdubbeld is (bron CBS 2012).

Beetje verontrustend is ook dat in meer dan de helft van de gevallen partners aandacht voor hun mobieltje belangrijker vinden, dan aandacht voor hun partner. Niet raar dan dat langdurige en passionele relaties steeds meer een uitzondering worden! “Goed” voorbeeld voor onze kinderen, nietwaar?

Op het gebied van gezondheid, relaties, persoonlijke financiën en gelukkig zijn, hebben we dan ook met z’n allen nog
bergen werk te verzetten om de huidige trend in onze omgeving te keren!

En, ze zeggen niet voor niks, een betere wereld begint bij jezelf!

Op 7 september 2013 openen we daarom opnieuw de deuren van het “Weekend with the Masters 2013 “

In 2 dagen tijd maken hier 7 internationale en nationale topsprekers en experts hun opwachting voor een selecte groep mensen
die de keuze hebben gemaakt de beste versie van zichzelf te worden, te leren van de allerbesten
en om met de opgedane kennis, ervaring en inzichten uiteindelijk ook een verschil te maken in hun eigen en in het leven van hun naasten.

oranje-streepje

 

Sprekers

Andre Kuipers spreker Weekend with the MastersAndré Kuipers

“Break Through the Limits of the Sky!”

André Kuipers is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. Zijn tweede missie is de langste Europese ruimtevlucht in de geschiedenis. In totaal bracht de ESA-astronaut 204 dagen in de ruimte door: 11 dagen tijdens missie DELTA in 2004 en 193 dagen tijdens missie PromISSe.

Na jaren van training in Houston, Moskou, Keulen, Montreal en Tokio werd André, samen met een Russische en Amerikaanse collega, op 21 december 2011 voor de tweede keer gelanceerd met een Russische Soyoez-raket. Twee dagen later arriveerde hij in het internationale ruimtestation ISS om daar een half jaar te wonen en te werken. Aan boord was hij niet alleen arts, wetenschapper en boordingenieur, maar ook ambassadeur van goede doelen. Op 1 juli 2012 keerde André terug en landde met zijn ruimtecapsule in de Kazachse steppe.

Astronaut en spreker André Kuipers biedt je een unieke inkijk in de wereld van de bemande ruimtevaart en deelt zijn verhaal over de aanloop en de missie.
Een inspirerende story en inzichten in het naleven van je droom, omgaan met tegenslagen en weerstand, en geeft je een andere blik op onze planeet.

oranje-streepje

Vivian Reijs spreker Weekend with the Masters

Vivian Reijs

“Master de balans tussen succes in werk, gezondheid en kinderen”

Televisietalent Vivian Reijs presenteert het programma Huizenjacht, De 25 meest… en Fix this Kitchen op SBS6. Naast presenteren richt ze zich ook op gezonde voeding. Hiervoor heeft ze een opleiding tot voedingscoach voltooid en adviseert ze mensen over een gezonde levensstijl.

Vivian is een echte ondernemer, slim en ambitieus. Door haar grote inlevingsvermogen staat ze dichtbij de mensen met wie zij werkt. Dit zie je ook terug in haar rol als ambassadrice voor de Stichting Stop Kindermisbruik. Voor deze stichting maakte ze indrukwekkende reizen naar Thailand en India.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een eigen voedingsplatform en is zij wekelijks te zien als voedingsdeskundige in het SBS6 programma Shownieuws. Tevens is zij dagelijks te horen in het ochtendprogramma van Radio 10Gold met tips over gezond leven.

oranje-streepje

Marcus de Maria spreker Weekend with the MastersMarcus de Maria

“Mindset of the Wealth Masters” en “Leaving a Financial Legacy”

Marcus wordt gezien als een gerespecteerd trainer op het gebied van welzijn en investeringen. Hij heeft volledige financiële zekerheid gecreëerd en leeft nu zijn levensmissie door anderen te leren hoe ze dat ook kunnen bereiken. Toch is het niet altijd zo geweest! Niet zo heel lang geleden sliep Marcus letterlijk op de vloer, terwijl hij een schuld had van meer dan 100.000 euro. Hij realiseerde zich toen pas dat het denkpatroon dat hem in die positie had gebracht, niet hetzelfde denkpatroon kon zijn als datgene wat hem daaruit zou halen!

Met volledige toewijding draagt Marcus zijn missie uit om zijn relaties te empoweren om financieel welzijn te creëren voor zichzelf en hun naasten. Daarnaast traint hij individuele mensen hoe ze welvaartsstrategieën op een eenvoudige en goed te begrijpen manier kunnen inzetten. Zijn track record is gemiddeld 36% rendement per jaar met minder actieve investeringsstrategieën en in 2011 zelfs 400% rendement met de actieve investeringsstrategieën.

Internationaal bekend als een dynamische en inspirerende spreker heeft Marcus het podium gedeeld met legendes als Lord Sugar, Sir Richard Branson, Tony Robbins, Bob Proctor, Mark Victor Hanson, Brian Tracy en Robert Kiyosaki. Hij is de auteur van het boek ‘Wealth Workout – the Simple Seven Step Formula for Financial Success’ en heeft zijn televisie optreden gemaakt in het BBC programma The Money Series (How To Be A Millionaire, 2011).

oranje-streepje

Eelco de Boer spreker Weekend with the MastersEelco de Boer

“Master your Internet Business”

Eelco de Boer is al meer dan 10 jaar actief op het internet en bezit honderden websites. Naast alle cursussen en seminars die door Eelco worden gegeven heeft hij al meer dan 10 e-books geschreven en enorm veel trainingsmateriaal ontwikkeld voor (internet) ondernemers die op zoek zijn naar groei.

Vandaag de dag bezit Eelco honderden websites die hij zijn “virtueel” vastgoed noemt en is hij aandeelhouder in enkele bekende online-diensten zoals Enormail, Webchamp, Internetmarketing Universiteit, Paypro etc… Hierdoor kunnen we niet meer spreken van een “Onderneming” maar van een internet “Imperium“.

Eelco is een zeer ervaren spreker en sinds kort ook auteur, want onlangs bracht Eelco zijn boek “Winst.nl” uit!

oranje-streepje

David de Kock en Arjan Vergeer sprekers Weekend with the MastersDavid de Kock en Arjan Vergeer

“Master Your Ultimate Relationship”

Waarom zijn sommige mensen gelukkiger in de liefde dan andere? En wat kan je heel eenvoudig doen om een liefdevolle relatie te hebben en te houden? De boodschap van De Superrelatie is simpel: heb elkaar niet nodig. De meeste relaties ontstaan omdat mensen zichzelf aanpraten dat ze een ander nodig hebben om ‘heel’ en compleet te zijn. Dat maakt veel relaties een gevangenis. Terwijl het tegenovergestelde belangrijk is: blijf niet bij elkaar omdat je elkaar nodig hebt, maar omdat je elkaar helemaal geweldig vindt. Als je stevig naast elkaar staat, elkaar de ruimte kunt geven en groot over elkaar denkt, dan komt je relatie vanzelf tot bloei. Als ieder voor zich weet waar zij of hij heen wil in het leven, dan is het ook eenvoudiger om een doel te verzinnen voor jullie gezamenlijke leven. Een gezamenlijke missie binnen een relatie is uitdagend en brengt leven in de brouwerij.

David de Kock en Arjan Vergeer zijn in oktober 2012 doorgebroken met de publicatie van hun bestseller ‘365 Dagen Succesvol’, dat in slechts enkele weken zes drukken uitverkocht. Nog steeds staat het rode boekje over gelukkig en betekenisvol leven hoog in vele bestsellerlijstjes. David en Arjan zijn twee mannen met een missie: in 2020 is Nederland het gelukkigste land van de wereld, stond onlangs op de cover van de Intermediar te lezen. Om dit te realiseren organiseren David en Arjan regelmatig seminars in Nederlandse theaters waarop de deelnemers meteen aan de slag gaan met hun liefdesrelatie. Ook maken ze wekelijkse artikelen, blogs, columns, videocolumns en meer over diverse onderwerpen die bijdragen aan een gelukkig en succesvol leven.

oranje-streepje

Kevin Green spreker Weekend with the MastersKevin Green

“Set up profitable business” en “How to Invest in Amsterdam?”

Kevin Green is een self-made multi-miljonair en sociaal ondernemer. Hij is een van de UK’s grootste woningen verhuurders en een multi-ondernemer.

De 49-jarige dyslectische Kevin, die te zien was op Channel 4’s Secret Millionaire , was dakloos in 1984. Vandaag is hij de eigenaar van een portefeuille met honderden vastgoedprojecten. Hij heeft een schat aan ervaring in de wereld van vastgoed en is ook het hoofd van een aantal succesvolle bedrijven in de niet-woning gerelateerde markten.

Alvorens zijn fortuin in het bedrijfsleven te hebben gemaakt was hij een succesvolle melkveehouder. In 1999 won hij een Nuffield Scholarship in de landbouw en bestudeerde de houding en persoonlijkheid van hoge presteerders. Ook interviewde hij de wil van Bill Gates en Sir Richard Branson. Tijdens de studie leerde hij de eenvoudige principes voor succes en bepaalde hij de gemeenschappelijke elementen die hebben bijgedragen aan dat succes. De afgelopen tien jaar blijft Kevin het goed doen in het bedrijfsleven en kiest ervoor om terug te geven aan de volgende generatie van ondernemers door zijn kennis en wijsheid te delen.

Kevin heeft reeds gesproken en trainingen gegeven in het Verenigd Koninkrijk, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland en sprak daar onder andere ook naast Sir Richard Branson.

oranje-streepje

 

Wat ga je leren?

Het Weekend with the Masters is een tweedaags seminar dat Succesgids organiseert met een mix van sprekers, experts en trainers die elk al voor duizenden mensen hebben gesproken, zelf ook de weg van persoonlijke ontwikkeling hebben doorlopen en uiteindelijk allen heel succesvol zijn geworden in dat wat zij doen op professioneel en privé vlak. Het is geen standaard persoonlijke-ontwikkelingsseminar met een vast onderwerp en een vaste spreker/trainer waar je naartoe gaat om jezelf een bepaalde aan te leren. Je komt hier om jezelf echt naar een volgend niveau te brengen!

Waar ga je versneld stappen in zetten?

Persoonlijke ontwikkeling

 • Je missie versterken
 • Inspiratie en opdoen
 • In actie komen op diverse gebieden in je leven
 • Doorzettingsvermogen en anticipatievermogen ontwikkelen
 • Groter denken (Beyond the Sky ..)

Relaties

 • Hoe jouw beste relatie ooit er uit kan zien
 • Wat je vooral wel en niet moet doen om je relatie passioneel te houden
 • Wie je zelf moet worden om dit ook van je partner te mogen verwachten

Welvaart en investeren

 • Wat de mogelijkheden zijn van cash flow genererende business activiteiten
 • Hoe je als druk persoon toch multiple streams of income kunt genereren
 • Hoe je dat zowel bedrijfsmatig kunt doen, als ook via investeringen
 • Hoe je effectief kunt investeren in Amsterdam, of andere steden (zonder al te veel kapitaal)
 • Hoe je de aandelenmarkt, of grondstoffen als goud, zilver, platinum voor jezelf en je nageslacht aan het werk kunt zetten
 • Hoe je je eigen toekomst en dat van de mensen om je heen financieel kunt veilig stellen

Gezondheid, vitaliteit en well being

 • De belangrijkste en eenvoudigste manieren implementeren om versneld energieker te worden
 • Balans tussen druk bestaan en gezin creëren
 • Succes en gezondheid samen laten gaan
 • Nieuwste inzichten krijgen in gezonde voeding voor kinderen

Werk, Business & Carrière

 • Hoe je je missie helder kunt krijgen
 • Hoe je als ondernemer, “solo-preneur” of leidinggevende het internet effectief kunt gebruiken
 • Hoe je het internet kunt gebruiken om je bedrijf naar een volgend level te brengen

Bonus

We willen niet alleen dat je veel gaat leren, een leuk weekend gaat hebben maar ook dat je tijdens dit weekend potentiële samenwerkingsverbanden zult gaan sluiten.

Voor alle deelnemers hebben we ook nog een WAARDEVOLLE BONUS bedacht, waar je ook na het Weekend with the Masters waarde uit blijft halen. Je krijgt namelijk exclusieve toegang tot de speciale Weekend with the Masters Facebookgroep zodat we met elkaar kunnen blijven netwerken, op de hoogte worden gesteld van elkaars ontwikkelingen en elkaar kunnen helpen om nog succesvoller te worden zowel op het professionele als op het privé-vlak

 

oranje-streepje

 

Locatie / Tijd

Claus Event CenterWWTM1
Bosweg 19
2131 LX Hoofddorp
Telefoon 023 556 00 55

Zaterdag:
Registratie: 08:10 uur – 9:00 uur
Start seminar: 09:00 uur
Einde seminar: +/- 18:30 uur (uitloop mogelijk!)

Zondag:
Start seminar: 09:00 uur
Einde seminar: +/- 18:30 uur (uitloop mogelijk!)

oranje-streepje

 

Aanmelden


 

Reserveer nu je plek voor het Weekend with the Masters
op 7 & 8 september 2013


ticket-weekend-with-the-masters-1-ticket2-tickets-weekend-with-the-masters

Vorige editie binnen 2 weken uitverkocht, dus wees er op tijd bij!

oranje-streepje

 

 

Reacties deelnemers

Onderstaand een greep uit de reacties van de vorige editie in februari:

oranje-streepje


ticket-weekend-with-the-masters-1-ticket2-tickets-weekend-with-the-masters

– Nog slechts 4 tickets beschikbaar voor de voorverkoop –