TONY ROBBINS

BUSINESS MASTERY VIRTUAL

LEARN GAME-CHANGING TOOLS & STRATEGIES TO THRIVE IN ANY ECONOMY
 14-18 AUGUSTUS 2024

SCROLL VOOR MEER INFO

TONY ROBBINS BIJ JOU OP KANTOOR

In augustus 2024 heb je de unieke mogelijkheid om LIVE van Tony Robbins te leren en dit vanuit je eigen woonkamer of kantoor - dan vindt namelijk Business Mastery Virtual plaats.


Tony Robbins heeft namelijk een 360 graden interactieve studio gebouwd waardoor je ’s werelds beste business training nu online, vanuit je eigen huis of kantoor kunt volgen - samen met je team.


Tony is als geen ander in staat om bij de deelnemers een heel hoge energie tot stand te brengen, ook via het scherm! Je wordt in actie gezet door middel van verschillende oefeningen (individueel en in groepjes). Hierdoor leer je ontzettend veel en zal je niet alleen nieuwe inzichten krijgen maar ook doorbraken realiseren als ondernemer en met je business.

DE WEG NAAR EEN SUCCESVOL BEDRIJF ONTVOUWT ZICH NU

De wereld is veranderd. Sterker nog, het blijft continu veranderen. Wat een jaar geleden werkte, werkt nu niet meer en als je bedrijf deze snel veranderende wereld niet bijhoudt, loop je het risico achter te blijven.

In deze tijd van onrust - tijdens deze economische winter - kun je ofwel in de storm terechtkomen en lijden, of je kunt deze tijd gebruiken om te innoveren en (nieuwe) vaardigheden te ontwikkelen om een toekomst tegemoet te gaan vol kansen en succes.

Bij Business Mastery krijg je de tools en mogelijkheden die je nodig hebt om te profiteren van dit winterseizoen.

  • Ontdek de verrassende en kritische factoren die je bedrijf tegenhouden.
  • Leer hoe je veranderingen in de economie kunt gebruiken als kansen in plaats van ze obstakels te laten worden.
  • Creëer een ijzersterke visie voor je bedrijf die nieuw leven blaast in je passie en doelen.
  • Krijg bruikbare strategieën en tools om je bedrijf op ongekende wijze te laten groeien.

De meeste ondernemers zijn nu aan het schuilen voor de storm in de hoop te overleven, maar dat zal niet leiden tot de exponentiële groei of de uitzonderlijke resultaten die je wilt met je bedrijf.


Dus sluit je aan bij Tony voor een epische Business Mastery Virtual reis - 5 dagen FULL IMMERSION met Tony en experts op alle gebieden van het bedrijfsleven.


Bij Business Mastery maak je een plan zodat je bedrijf niet alleen overleeft in moeilijke tijden, maar ook buitengewoon succesvol blijft no matter what.

VOOR WIE IS BUSINESS MASTERY?

Dit is een programma voor mensen die serieus bezig zijn met groei. Die honger hebben naar meer en gepassioneerd zijn om hun klanten op het hoogste niveau te bedienen.

Het is voor ondernemers die een nieuw bedrijf willen starten of hun bestaande onderneming willen transformeren. Het is voor gevestigde leidinggevenden en managers die hun psychologie moeten heroriënteren en opnieuw moeten afstemmen. Het is voor succesvolle ondernemers die klaar zijn om hun exit-strategie te creëren.

WAAROM BUSINESS MASTERY VIRTUAL?

Business Mastery Virtual is anders dan elk ander virtueel evenement ter wereld. Het is geen seminar of een Zoom-training of iets dat je op de achtergrond laat lopen terwijl je aan andere dingen werkt - dit is FULL IMMERSION - 5 interactieve en actievolle dagen waarin je in de details van je bedrijf duikt om onmiddellijk veranderingen te bewerkstelligen en een plan van aanpak voor je toekomst op te maken.

Via dit programma beheers je de fundamentele tools en strategieën die je zullen helpen om te leiden, groeien en bloeien in elke economie... zelfs deze. Je ontwikkelt een gepersonaliseerd kant-en-klaar bedrijfsplan om je te helpen te navigeren door zelfs de meest onvoorspelbare economische omstandigheden. En Tony zal je laten zien hoe je verborgen groeimogelijkheden kunt vinden, zodat je je groeiplan opnieuw kunt definiëren.

LEARN AND GROW 

EXPONENTIALLY

REDEFINE YOUR FUTURE

MAXIMIZE & OPTIMIZE

WAAROM TONY ROBBINS VOOR BUSINESS?

Als ondernemer is Tony Robbins een ongeëvenaarde expert in wat er nodig is om succesvol te zijn in het bedrijfsleven en daarbuiten. Hij is een partner in 70+ bedrijven met een gecombineerde jaaromzet van meer dan $6 miljard per jaar en meer dan 1.200 werknemers in 8 sectoren, waaronder biotech, financiën en non-profit. Als bestsellerauteur van UNSHAKEABLE: Your Financial Freedom Playbook en The Path: Accelerating Your Journey To Financial Freedom, heeft Tony's zakelijke advies miljoenen geholpen, waaronder Marc Benioff van Salesforce en investeerder Carl Icahn.


De expertise van Tony Robbins wordt erkend in de zakenwereld: hij werd uitgeroepen tot een van de "Top 200 Business Gurus" door Harvard Business Review, een van de "Top 50 Business Intellectuals in the World" door Accenture en een van de "Top 6 Advisors" om klanten te helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen” door American Express. Fortune Magazine kroonde hem tot "CEO Whisperer" en Worth Magazine noemde hem in de top 100 van machtigste mensen in de financiële wereld. Tony is echt een zakelijke meester en een bepalende stem in het leven en de bedrijfsstrategie.

LEER VAN DE BESTE TRAINERS TER WERELD!

OVER TONY ROBBINS


Tony Robbins is al 40 jaar lang één van de beste en meest succesvolle sprekers ter wereld. Zijn audio- en videotrainingen zijn meer dan 50 miljoen keer verkocht en meer dan 4 miljoen deelnemers hebben zijn live trainingen gevolgd.


Uit persoonlijke ervaring weten wij dat het onmogelijk is om een Tony Robbins-programma af te sluiten zonder een breakthrough te hebben gehad.

KEITH CUNNINGHAM

 SPEAKER

DONALD MILLER
SPEAKER

WAAROM SUCCESGIDS?

Tony Robbins is de reden dat Succesgids ooit gestart is. Succesgids oprichter en eigenaar Stefan Dettmer heeft meerdere malen het seminar Unleash the Power Within gevolgd en zag welke impact Tony had op de deelnemers. Hij heeft toen besloten dat hij dit met zoveel mogelijk mensen wilde delen. Sindsdien gaan we ieder jaar met grote groepen deelnemers uit Nederland en België naar events van Tony Robbins.

CEO Stefan Dettmer tijdens Business Mastery

  • Succesgids gaat al sinds 2006 met grote groepen uit Nederland en België naar seminars en trainingen van Tony Robbins (live-in-person en virtual).
  • Na afloop van Business Mastery krijg je een 1-op-1 strategiesessie om jou te helpen ook na Business Mastery optimaal verder te blijven groeien.

MEER INFO

Vraag nu via onderstaande knop meer informatie aan over Business Mastery. We sturen je direct daarna meer info en nemen contact met je op om jou verder te informeren en je vragen te beantwoorden..

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>