Tony Robbins - Grow Or Die, Baby!

Het leven draait om groei. Zoals Tony Robbins in onderstaande video zegt, “grow or die, baby!”. Dat klinkt lekker motiverend, of niet :-).

Feit is dat wanneer je voortgang boekt, je je over het algemeen gelukkiger voelt. Wanneer jij groeit, als persoon of met je business, dan heb je ook meer te geven.

We gebruiken de volgende quote van Tony Robbins regelmatig en deze komt ook weer terug in deze video: “Progress = Happiness”. Wat ga jij vandaag doen om je leven naar het volgende niveau te brengen? Welke stap, hoe klein ook, kun jij nu zetten om dichter bij je doel te komen?

Bekijk nu hieronder Tony’s video.

Op 3-6 november 2022 heb je de unieke mogelijkheid om LIVE van Tony Robbins te leren. Dan vindt namelijk Unleash the Power Within (UPW) plaats in Florida.

Tickets voor het live-in-person zijn al uitverkocht, maar de organisatie heeft het nu mogelijk gemaakt om virtueel in te haken op dit live event.

Dat betekent dat je vanuit het gemak van je eigen huiskamer deelneemt aan dit Tony Robbins live event. Daarmee lijkt het op de afgelopen edities van UPW Virtual, maar dan nu met Tony Robbins op het podium voor een live publiek. Wij verwachten dat dit alleen nog maar voor meer energie gaat zorgen bij de deelnemers, ook voor jou thuis!

Klik hier voor meer informatie over onze UPW Last Chance Special

>