TONY ROBBINS

UNLEASH THE POWER WITHIN 2023

TONY ROBBINS UPW LIVE OP 20-23 JULI 2023 IN BIRMINGHAM, UK

SCROLL VOOR MEER INFO

TONY ROBBINS LIVE IN PERSON

Tony Robbins komt op 20-23 juli 2023 voor eerst sinds 2019 terug naar Europa voor UPW 2023 in Birmingham, UK!


Dit zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat UPW in Europa gehouden wordt. Dat hopen we natuurlijk niet, maar aangezien UPW nu ook virtueel gehouden kan worden, zal Tony veel minder seminars live gaan doen. Er is sprake van dat hij zich zal beperken tot de VS.


Maak dus van deze unieke gelegenheid gebruik om Tony Robbins LIVE te ervaren in juli 2023.

Wij hebben een beperkt aantal tickets beschikbaar voor UPW van 20-23 juli 2023 in Birmingham, UK.


Vraag nu vrijblijvend meer info aan via onderstaande knop. Je krijgt dan ook toegang tot een Tony Robbins e-book.


Direct na aanvragen kun je het e-book downloaden en vind je alle details over UPW, de ticketprijzen, de bonussen en kun je direct je tickets bestellen.

WAT GA JE LEREN

In slechts 4 dagen ontdek je jouw kracht om door elke blokkade en beperking te breken, elke uitdaging te overwinnen en het leven te creëren wat jij wenst.


Unleash the Power Within is het grootste persoonlijke groei seminar in de geschiedenis - het gaat niet om motivatie, inspiratie of een simpele "pump up". Je ontvangt concrete tools en strategieën om je hersenen opnieuw te programmeren voor een blijvende transformatie die je nergens anders kunt krijgen.

Connor McGregor

UFC Champion

Tony is top... and it’s not just about words. There's an action and a structure to what he's saying. He's shaping up to be a life coach of mine, and I'm very happy with that.

YOU CAN CLOSE THE GAP

BETWEEN WHERE YOU ARE AND WHERE YOU WANT TO BE

Serena Williams

World Class Athlete

With Tony’s help, I’ve set new standards for myself, and I’ve taken my tennis game—and my life—to a whole new level!

LEER VAN DE BESTE TRAINERS TER WERELD!

TONY ROBBINS


Tony Robbins is al meer dan 40 jaar lang één van de beste en meest succesvolle sprekers ter wereld. Zijn audio- en videotrainingen zijn meer dan 50 miljoen keer verkocht en meer dan 4 miljoen deelnemers hebben zijn live trainingen gevolgd.


Uit persoonlijke ervaring weten wij dat het onmogelijk is om een Tony Robbins-programma af te sluiten zonder een breakthrough te hebben gehad.

JOSEPH McCLENDON III


Joseph McClendon heeft wereldwijd miljoenen mensen geholpen op het gebied van mindset, persoonlijke ontwikkeling en Law of Attraction - als co-trainer van Tony Robbins bij Unleash the Power Within en bij zijn eigen trainingen zoals The A-Factor.


Joseph is een Doctor of Neuropsychology en één van de meest gevraagde Ultimate Performance Specialists ter wereld.

WAAROM SUCCESGIDS?

Tony Robbins is de reden dat Succesgids ooit gestart is. Succesgids oprichter en eigenaar Stefan Dettmer heeft meerdere malen het seminar Unleash the Power Within gevolgd en zag welke impact Tony had op de deelnemers. Hij heeft toen besloten dat hij dit met zoveel mogelijk mensen wilde delen. Sindsdien gaan we ieder jaar met grote groepen deelnemers uit Nederland en België naar events van Tony Robbins.

Succesgids UPW groep 2018

Succesgids UPW groep 2016

Succesgids UPW groep 2015

  • Succesgids gaat al sinds 2006 met grote groepen uit Nederland en België naar seminars en trainingen van Tony Robbins (inmiddels zijn meer dan 3.000 deelnemers). UPW in 2023 wordt de 14de keer dat we naar UPW gaan.
  • Volledig hotelarrangement met goed hotel (optioneel), waarvan hotels op loopafstand van het seminar die met flinke kortingen alleen voor Succesgids deelnemers worden aangeboden!
  • Ervaren Succesgids crew faciliteert en ondersteunt voor, tijdens en na het seminar.
  • Bij vragen, opmerkingen, wijzigingen of andere zaken, verleent Succesgids service in het Nederlands.
  • Voor dit event hebben we een besloten Facebookgroep waar je contact kunt leggen met andere deelnemers uit Nederland en België.
  • Kick-off event exclusief voor onze Nederlandse en Belgische deelnemers, waarbij we je optimaal voorbereiden op het seminar.
  • Momentum Next Step Event na UPW om je te helpen het momentum van UPW vast te houden.

FAQ

Waar en wanneer vindt Unleash the Power Within plaats?

UPW met Tony Robbins LIVE is op 20-23 juli 2023 in Birmingham, UK.

Is dit nu echt de laatste keer dat Tony Robbins naar Europa komt voor UPW?

Die kans is aanwezig. Wij hopen natuurlijk dat hij volgend jaar terugkomt naar Europa, maar er is sprake van dat hij alleen nog UPW live in de VS gaat doen. Dan zal je dus moeten afreizen naar bijvoorbeeld Florida of UPW virtueel volgen. Dit is dus een unieke kans om een Tony Robbins seminar LIVE in Europa mee te maken.

Hoe zit het met vlucht en verblijf?

Vlucht en hotel zijn niet inbegrepen bij de ticketprijs. Je hebt zelf de keuze wanneer en vanuit waar je vliegt. Wij raden aan om op woensdag aan te komen (dag voor het seminar) en op maandag terug te vliegen (dag na UPW). Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met (een combinatie van) auto, boot of trein te komen.


Je hebt na het boeken van je UPW ticket de mogelijkheid om via Succesgids een hotelkamer op loopafstand van de seminarlocatie te boeken (met Succesgids groepsboekkorting). Je verblijft dan in een hotel waar veel van onze deelnemers zitten, wat je de perfecte mogelijkheid biedt om je peer-group uit te breiden met andere gedreven mensen.

Is Succesgids zelf aanwezig in Birmingham?

Ja, wij zullen zelf ook aanwezig zijn in Birmingham om je vlak voor, tijdens en direct na het seminar te kunnen ondersteunen. Ook zullen we tijdens de belangrijkste incheckmomenten in de door ons aangeboden hotels aanwezig zijn om eventuele ondersteuning te bieden. Verder bereiden we je optimaal voor op UPW tijdens onze kick-off en zorgen we ervoor dat je het momentum van het seminar vasthoudt door onder andere het Momentum Next Step Event na UPW.

Ik weet niet zeker of ik het seminar goed in het Engels kan volgen. Is er vertaling beschikbaar?

Er is vertaling beschikbaar, maar niet in het Nederlands (wel o.a. in Frans of Duits). Wij hebben in de afgelopen 17 jaar gemerkt dat vrijwel iedereen uit NL & BE uiteindelijk het seminar goed kan volgen zonder vertaling. De doorbraken komen door voluit mee te doen met de oefeningen en dat gaat prima ook als je niet ieder woord begrijpt.

Ik kijk een beetje op tegen het grote aantal deelnemers. Hoe gaan anderen hiermee om?

Het gaat inderdaad om een grote groep deelnemers. De afgelopen keren zelfs meer dan 10.000. Daarmee biedt UPW de ideale omgeving om vol energie met je doelen aan de slag te gaan en nog dieper te gaan tijdens bijvoorbeeld meditaties. Mocht je bijvoorbeeld hoogsensitief zijn, dan kun je ervoor kiezen om oordopjes mee te nemen voor het geluid en een zitplaats te kiezen dicht bij een gangpad. Op die manier kun je, wanneer je daar behoefte aan hebt, tussendoor even snel de zaal uit voor een korte break.

Ik ga alleen naar UPW. Hoe kan ik in contact komen met andere deelnemers?

Deze vraag krijgen we regelmatig van onze deelnemers. Binnenkort krijg je toegang tot een Facebookgroep waar je alvast contact kunt leggen met andere deelnemers uit NL & BE. En ook tijdens de kick-off kun je kennismaken met anderen. En als je in hetzelfde hotel zit, kun je samen heen en weer lopen naar de seminarlocatie en na afloop van een seminardag nog een drankje doen. Wij hebben al veel nieuwe vriendschappen en zakenrelaties zien ontstaan tijdens voorgaande UPW's.

Gaat het hier om offiële tickets voor UPW?

Wij begrijpen dat er ook tickets online worden aangeboden waarvan het niet duidelijk is of deze officieel zijn. Het gaat in dit geval om officiële tickets voor UPW op 20-23 juli 2023. Het seminar wordt georganiseerd door Success Resources en wij (Succesgids) zijn al sinds 2006 de official promoter voor Nederland en België. Inmiddels zijn in de afgelopen 16 jaar al duizenden mensen uit NL & BE met ons mee geweest naar UPW - zie bijvoorbeeld de groepsfoto's eerder op deze pagina. Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging van je bestelling en meer info over wat je de komende tijd kunt verwachten. In de weken voorafgaand aan het seminar ontvang je vanuit de organisatie je officiële ticket voor het seminar.

Shaun White

Professional Snowboarder

I had no idea of the magnitude of his reach, his focuses in life, in business, and contributions. All the things he does. I mean it's incredibly impressive and I was thankful to be part of it [UPW].

VRAAG NU MEER INFO AAN

Vraag nu vrijblijvend meer info aan over UPW met Tony Robbins LIVE op 20-23 juli 2023 in Birmingham, UK. Je krijgt dan ook toegang tot een Tony Robbins e-book.


Direct na aanvragen kun je het e-book downloaden en vind je alle details over UPW, de ticketprijzen, de bonussen en kun je direct je tickets bestellen.


LET OP: deze UPW in juli 2023 is de uitgestelde editie vanuit 2020. Die was al grotendeels uitverkocht. Dat betekent dat er nog maar een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar is. Er gaat niets boven een Tony Robbins LIVE ervaring. Zorg ervoor dat je je tickets boekt zolang ze nog beschikbaar zijn (first come, first served).SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>