Tony Robbins - Zelfverzekerd in 2 minuten

Wil jij je zekerder voelen, sneller in actie komen, beter voor jezelf opkomen, krachtiger overkomen en meer impact hebben op de wereld om je heen? Lees dan snel verder.

In deze tijd van social media lijkt het vrij normaal te zijn om je beter voor te doen dan dat je je op dat moment voelt of je rijker voor te doen dan je op dat moment bent.

Ik ben GEEN voorstander van fake it until you make it. Je komt niet congruent over op die manier en mensen pikken dit over het algemeen vrij snel op. Je houdt voornamelijk jezelf voor de gek, zonder er echt van te groeien.

Er is echter één uitzondering hierop…

Tony Robbins laat in onderstaande video zien hoe je door een houding aan te nemen van iemand die zich heel zeker voelt, je je ook daadwerkelijk zekerder gaat voelen. Door dit regelmatig te trainen, werk je ook daadwerkelijk aan je zelfverzekerdheid. Je oefent dit dus net zolang totdat het niet meer raar of fake voelt. Dan is het echt van jezelf. Amy Cuddy heeft over dit onderwerp een populaire TED-talk gehouden. Beide video’s vind je hieronder.

Alleen al dit trainen kan een enorm verschil in je leven maken. Wil je kennismaken met nog meer Tony Robbins successtrategieën? Binnenkort organiseren we de Tony Robbins Experience.

Tony Robbins trainer Oscar van Rooij laat je ontdekken hoe je het volgende level in je groei kunt bereiken door middel van de strategieën die Tony Robbins ook bij Unleash The Power Within gebruikt. Dit is een fantastische gelegenheid om te leren hoe je jouw persoonlijke groei kunt versnellen, terwijl je ook meer ontdekt over Tony Robbins en zijn seminar UPW. Dit alles is verpakt in een geweldige workshop met bewezen successtrategieën en leuke oefeningen.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

>