Tony Robbins over Resourcefulness

Wanneer een plan niet succesvol wordt, komt het merendeel van de mensen met allerlei redenen waarom het niet lukt. Veelgenoemde redenen zijn: niet genoeg geld of tijd hebben, niet de juiste opleiding afgerond hebben, niet de juiste connecties kennen of niet op de juiste plek te wonen.

Maar zijn ook genoeg voorbeelden waarbij mensen zonder de juiste middelen of omstandigheden toch hun doel bereikten.

In het Engels hebben ze hier een mooi woord voor: resourcefulness. In het Nederlands zou je het vindingrijkheid of vernuft kunnen noemen. Het gaat er om dat je je niet laat beperken door je omgeving en je huidige omstandigheden, maar dat je zelf een manier vindt om je doel te bereiken.

Zoals Tony Robbins in onderstaande video al aangeeft: “The defining factor [for success] is never resources, it’s resourcefulness”.

In onderstaande video gaat Tony Robbins in op het verschil tussen “lack of resources” en “resourcefulness”.

Bedenk dus niet meer redenen waarom je dromen niet uit zouden kunnen komen of waarom je je doelen niet zou kunnen bereiken. Werk aan je resourcefulness.

Meer weten over Tony Robbins?
Wil je meer weten over Tony Robbins en zijn seminars en trainingen? Op onderstaande pagina vind je de aankomende Tony Robbins LIVE events. Wij organiseren ook regelmatig preview workshops en webinars, zodat je op een laagdrempelige manier kunt kennismaken met de successtrategieën van Tony Robbins. Op onderstaande pagina kun je ook een e-book, audioboek en video’s van Tony Robbins aanvragen.

Klik hier voor meer informatie

>