Tony Robbins - 'The Secret to Living is Giving'

Volg je Tony Robbins al langer of ben je met ons naar zijn events geweest, dan weet je dat hij niet altijd rijk, sterk en gelukkig is geweest. Op een moment in zijn leven had hij zelfs maar $25 op de bank staan en had hij niet genoeg om de rest van de maand eten voor zichzelf te kopen.

Vandaag delen we een video met je waarin hij vertelt hoe hij zijn mindset op het goede pad heeft gekregen om rijkdom voor zichzelf te creëren.

Deze video inspireert je om op een andere manier naar je eigen situatie te kijken en rijkdom te ontdekken in het moment.

‘The secret to living is giving.’

Bekijk de video hieronder:

Wil je UPW een keer LIVE meemaken?
Met deze uitzonderlijke warme zomer hebben we nu een even uitzonderlijke mogelijkheid voor je: de UPW zomerspecial. Tony Robbins’ Unleash the Power Within is van alle events die we doen het seminar waar verreweg de meeste transformaties plaatsvinden in één weekend.

Wanneer jij er klaar voor bent om het optimale uit je leven te halen en LIVE van Tony Robbins te leren, is dit jou kans om dit op de meest voordelige en spectaculaire manier te doen.

  • De scherpste deal voor UPW tickets: € 200 extra korting op de huidige online early-bird prijzen.
  • Onze Succesgids UPW Package, waarmee je naast je toegangsticket optimaal wordt voorbereid op UPW en ook tijdens en na afloop van UPW ervoor zorgt dat je het optimale uit het seminar haalt. Dit is inclusief extra’s waarmee je al voordat je naar UPW gaat aan de slag kunt met de successtrategieën van Tony Robbins.
  • Garantie: wij nemen alle risico’s voor je weg.

Klik op onderstaande link voor meer informatie:
https://succesgids.infusionsoft.app/app/form/upw-2019-zomerspecial