Tony Robbins - The Secret to Living is Giving

Volg je Tony Robbins al langer of ben je met ons naar zijn events geweest, dan weet je dat hij niet altijd zo gelukkig en vermogend is geweest als nu. Op een moment in zijn leven had hij zelfs maar $25 op de bank staan en had hij niet genoeg om de rest van de maand eten voor zichzelf te kopen.

Vandaag delen we een video met je waarin hij vertelt hoe hij de knop heeft omgezet. Deze video inspireert je om op een andere manier naar je eigen situatie te kijken en rijkdom te ontdekken in het moment.

“The secret to living is giving”

Bekijk de video hieronder. De video is in een iets ander formaat dan gebruikelijk. Klik bij afspelen op het icoontje voor fullscreen rechtsonder in beeld om de video optimaal te kunnen bekijken.

Wil je Tony Robbins een keer LIVE meemaken?
Tony Robbins komt op 20-23 juli 2023 voor eerst sinds 2019 terug naar Europa voor Unleash the Power Within (UPW) 2023 in Birmingham, UK!

Dit zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat UPW in Europa gehouden wordt. Dat hopen we natuurlijk niet, maar aangezien UPW nu ook virtueel gehouden kan worden, zal Tony veel minder seminars live gaan doen. Er is sprake van dat hij zich zal beperken tot de VS..

Maak dus nu gebruik van deze unieke gelegenheid om Tony Robbins LIVE te ervaren in juli 2023. Vanuit onze Launch Special krijg je flinke korting op de tickets en toegang tot exclusieve bonussen.

Vraag nu meer info aan via onderstaande link. Direct daarna vind je alle details over UPW, de ticketprijzen, de bonussen en kun je direct je tickets bestellen.

Klik hier voor de UPW 2023 Launch Special

 • Karen de Jong schreef:

  Anthony,
  I have been with you (and 5200others) in Frankfurt over 10 years ago.Release the giant within, I think it was called. It has been a amazing weekend with beautifull energy i knew then the energiy would be felt throghout the entire univers, so much beautifull power, love and pasion from 5200 people!!
  You where such a giver then. I don’t think you have stopped giving sinds that 8 year old boy!!
  With love,
  Karen de Jong

 • >