Tony Robbins video: welk type leider ben jij?

Welk type leider ben jij?

Ben je een echte entrepreneur? En is dat de enige manier om succesvol te zijn met je business?

Bekijk nu onderstaande video van Tony Robbins waar hij dieper ingaat op de drie verschillende leiderschapstypes.

VOLG TONY ROBBINS IN ZAANDAM
In augustus 2024 heb je de unieke mogelijkheid om LIVE van Tony Robbins te leren en dit bij ons in Zaandam – dan vindt namelijk Business Mastery Virtual plaats.

Tijdens Business Mastery ontdek je nog meer over welk type leider je bent, in welke business je écht werkzaam bent en wat ervoor nodig is om je business te laten groeien, ongeacht wat er op dit moment gaande is in de wereld en de economie.

Tony Robbins heeft een 360 graden interactieve studio gebouwd waardoor je ’s werelds beste business training nu online kunt volgen, en wij bieden je de kans om dit samen met andere Nederlandse deelnemers te ervaren op onze locatie in Zaandam.

Tony is als geen ander in staat om bij de deelnemers een heel hoge energie tot stand te brengen, ook via het scherm! Je wordt in actie gezet door middel van verschillende oefeningen (individueel en in groepjes). Het unieke van onze locatie is dat je samen met Nederlandse ondernemers de oefeningen doet, waardoor je nóg meer uit de sessies haalt. We houden elkaar accountable en ondersteunen elkaar om de lessen optimaal te integreren in onze bedrijven. Hierdoor leer je ontzettend veel en zal je niet alleen nieuwe inzichten krijgen, maar ook doorbraken realiseren als ondernemer en met je business.

Beleef dit seminar met ons vanuit onze locatie in Zaandam en til je onderneming naar een hoger niveau!

Klik hier voor meer informatie

>