Tony Robbins - You Get What You Tolerate

Zit je op dit moment vast? Of heb je wel eens momenten dat het iets minder gaat? We kunnen niet voorkomen dat we soms vast komen te zitten of mindere momenten hebben. Dat hoort bij het leven. Wat we wel kunnen doen, is beslissen om hier niet te lang in te blijven hangen. Zoals Tony Robbins in onderstaande video zegt: “Life is too short to feel like crap”. En nog een mooie quote: “Don’t settle. You get what you tolerate”.

Deze korte video van 2 minuten zit boordevol goede reminders om dagelijks bij stil te staan (en naar te leven). Het kan je helpen om weer verder te gaan en meer in een “beautiful state” te leven. En als je de video al eerder hebt gezien? Een laatste quote van Tony: “Repetition is the mother of skill” 🙂

Bekijk de video van Tony Robbins hieronder:

Meer weten over Tony Robbins?

Wil je meer weten over Tony Robbins en zijn seminars en trainingen? Op onderstaande pagina vind je de aankomende Tony Robbins LIVE events. Wij organiseren ook regelmatig preview workshops en webinars, zodat je op een laagdrempelige manier kunt kennismaken met de successtrategieën van Tony Robbins. Op onderstaande pagina kun je ook een e-book, audioboek en video’s van Tony Robbins aanvragen.

Klik hier voor meer informatie

>