Tony Robbins - 2-Millimeter Rule

Wil je zorgen voor blijvende verandering in je leven en in je business, dan is het toepassen van de 2-Millimeter Rule van essentieel belang. Op het moment dat je 2 millimeter van koers wijzigt, zie je vaak niet direct een groot verschil. Maar als je dit consistent toepast, zul je zien dat dit op lange termijn een gigantisch verschil kan uitmaken.

Wanneer je dit ook nog eens stapelt samen met andere kleine veranderingen, is het gehele effect nog groter. Op die manier kun je je leven of business transformeren door elke dag kleine stapjes te zetten. Drastische veranderingen zijn niet altijd duurzaam en soms val je dan weer hard terug, zoals vaak gebeurt bij diëten. Je kunt in plaats daarvan er ook voor kiezen om elke dag steeds meer gezonde gewoontes aan je leven toe te voegen. De trap nemen in plaats van de lift, een glas water drinken, beginnen met 5 push-ups doen, enzovoort.

In je business kun je ervoor kiezen elke dag net iets meer te doen om te zorgen voor meer klanten en meer omzet. Dat kan zijn in de vorm van een extra advertentie online zetten, de conversie van je optin-pagina of salespagina een klein beetje te verhogen, contact op te nemen met een aantal bestaande klanten om te kijken hoe je ze verder kunt helpen, enzovoort. Wanneer je ervoor zorgt dat je continu werkt aan meer nieuwe mensen bereiken, ze beter te converteren naar klanten en bestaande klanten vaker terug te laten komen, zal dit zeker een positief effect op je omzet hebben. En dit kan dus in kleine stapjes per dag, maar wel op een consistente basis.

En onderstaande heb ik vaker aangegeven, maar is belangrijk genoeg om te herhalen. Het belangrijkste is om te beginnen. Wanneer je het gevoel hebt dat je voortgang boekt, voel je je beter. Dat is ook de reden dat Tony Robbins altijd zegt, Progress Equals Happiness. En wanneer je regelmatig je voortgang viert, zul je ook meer genieten van het proces, wat het weer makkelijker maakt om door te blijven gaan. Vaak is het beter om je te richten op de dagelijkse stappen die nodig zijn om een doel te bereiken, dan alleen maar naar het doel te staren en te zien dat het nog ver weg is. Vooruitgang is het belangrijkste, of dit nu in grote of in kleine stappen is. Of zoals Tony zegt: “No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying.”

Bekijk nu hieronder Tony’s video over de 2-Millimeter Rule.

Tony Robbins LIVE ervaren?
Tony Robbins komt op 5 t/m 8 september 2024 naar Keulen, Duitsland voor Unleash the Power Within (UPW). Nooit eerder was dit seminar zo dichtbij huis.

Vraag nu vrijblijvend meer info aan via onderstaande link. Je krijgt dan ook toegang tot een Tony Robbins e-book.

Klik hier voor meer informatie

>