Blog

One World Academy – Jouw connectie met de wereld

By | One World Academy | No Comments

Gisteren was het World Peace Festival. Op ruim 8.000 plaatsen verdeeld over 101 landen kwamen groepen bij elkaar om te mediteren voor World Peace.

Natuurlijk streven wij ook na het festival naar een vreedzame wereld en weten we dat dit meer inhoudt dan het oplossen van conflicten. Vrede begint bij een verbinding met jezelf en een pure connectie met de wereld en al het leven dat er leeft.

In deze video geeft Preethaji, mede-oprichtster van One World Academy, een meditatie waarin je een connectie maakt tussen jezelf en al het andere leven op aarde.  Read More

Tony Robbins Special: Een Blijvende Doorbraak

Tony Robbins over Resourcefulness

By | Persoonlijke Groei, Tony Robbins | No Comments

Wanneer een plan niet succesvol wordt, komt het merendeel van de mensen met allerlei redenen waarom het niet lukt. Veelgenoemde redenen zijn: niet genoeg geld of tijd hebben, niet de juiste opleiding afgerond hebben, niet de juiste connecties kennen of niet op de juiste plek te wonen.

Maar zijn ook genoeg voorbeelden waarbij mensen zonder de juiste middelen of omstandigheden toch hun doel bereikten.
Read More

One World Academy – Preethaji TED-talk

By | Featured, One World Academy | No Comments

Voel jij je ook regelmatig gestrest vanwege jouw drukke agenda en groeiende to-do-lijst, privé en op de werkvloer?

Er bestaan verschillende methodes waarvan is bewezen dat ze een bijdragen leveren aan een positief en gelukkig leven. Dat jij elke dag positief en gelukkig in het leven staat, is de missie van de One World Academy. Teachers van de One World Academy hebben hier verschillende methodes voor. Volg je ons al langer, dan heb je vast en zeker de term Beautiful State voorbij zien komen. Deze term is afkomstig uit de methodes van One World Academy en wordt gebruikt door onder anderen Tony Robbins.  Read More