Spreker John Lee

John Lee

John Lee is de CEO en mede-eigenaar van Wealth Dragons. Als jonge twintiger begon hij met het investeren in vastgoed. Op zijn 27ste heeft hij zijn doel behaald en is hij een self-made miljonair geworden.

Nu heeft hij een goede reputatie als spreker ontwikkeld en heeft hij het podium gedeeld met Bill Clinton, Alan Sugar, Richard Branson, Jack Welch (ex-CEO van het bedrijf GE) en Randi Zuckerberg (co-founder van Facebook).

Aankomende events

John Lee
Business & Social Media Mastery

Februari 2020 in NL/BE

Ontdek tijdens deze Start & Scale Your Business masterclass hoe je in 2020 je bedrijf naar het volgende niveau brengt met bewezen strategieën die NU werken (in 2020). Edities in Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Meld je gratis aan

John Lee
Social Media & Business Bootcamp

3-5 juli 2020 in Amsterdam

Tijdens deze training deelt John Lee met jou de nieuwste strategieën op het gebied van business & social media marketing. Je gaat hier tijdens de training direct mee aan de slag, zodat je direct begint met implementeren.

Meld je gratis aan

Waarom wij met John samenwerken

Veel van onze relaties hebben een eigen bedrijf of willen er een beginnen. Wat veel beginnende ondernemers merken is dat zij een onderneming starten zodat ze hun baan kunnen opzeggen om er vervolgens achter te komen dat ze enkel in dienst zijn gekomen in hun eigen onderneming.

John Lee heeft veel ervaring met ondernemerschap en heeft voor zichzelf een systeem ontwikkeld waardoor hij veel vrijheden in zijn onderneming heeft, zoals het inplannen van zijn eigen tijden, vanuit elke plek ter wereld te kunnen werken en zelf zijn inkomen te kunnen bepalen, terwijl zijn onderneming toch blijft groeien.

Een aantal van zijn studenten heeft dankzij zijn lessen succesvolle, internationale bedrijven opgericht.

Anderen over John Lee

Thank you to John who's taught me everything there is to know in creating a life with purpose. I am now a full-time entrepreneur in The Netherlands.

- Marina de Haan

It was truly amazing and inspirational. So many valuable lessons authentically presented and backed up with real content, examples and strategies to take away and implement. The master appeared for me at the weekend and I cant wait to see what unfolds over the next year.

- Manpreet Kaur

John Lee op het podium bij Succesgids

John Lee en het team van Succesgids

Blogs

Vragen over een event? Stuur een mail naar support@succesgids.nl of bel ons op +31 (0)75 612 1948.

>